USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто стане Прем'єр-міністром України

23 Лютого 2014 10:31
У Верховній Раді наразі обговорюють три кандидатури на посаду прем'єр-міністра - Петра Порошенка, Арсенія Яценюка та Юлії Тимошенко.

Про це повідомив депутат від "Батьківщини" Микола Томенко, пише Інтерфакс.

З його слів, парламент у неділю працюватиме над створенням коаліції, а після цього може розпочати обговорення кандидатури прем'єр-міністра.

"Голова Верховної Ради, який сьогодні виконує обов'язки президента, просить прем'єр- міністра. Але потрібно сьогодні, очевидно, до обіду, присвятити роботі формування коаліції", - сказав депутат.

Депутат зазначив, що складність у формуванні коаліції полягає у тому, що депутати від "Батьківщини", "УДАРу" і "Свободи" не хочуть об'єднуватись з Партією регіонів, до якої наразі входять такі депутати, як Вадим Колесніченко та Олег Царьов.

Томенко також вважає, що позафракційні депутати повинні або створити свою фракцію, або увійти до вже існуючих.

Разом з тим він не виключив формат коаліції з Партією регіонів в тому випадку, якщо з неї вийдуть одіозні депутати.

Як відомо, для того, щоб сформувати уряд, необхідно створити коаліцію депутатських фракцій. Така умова міститься у відновленій Конституції 2004 року, до якої повернулись народні депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 10:46
Спочатку говорили,що тимчасовий уряд повинен бути безпартійний, з професіоналів,а тут знов олігархи рвуться до влади.Я думаю майдан тепер мудрий і не попустить.Куди дивиться правий сектор.Не за Юлі, Порошенка і Яценюка народ вмирав на майдані. З Юлі може вийти теж непоганий диктатор. Невже нема у нас професіоналів,які хоч трохи ближчі до народу, це народна революція і вождів нам не треба!
згідний до Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 10:57
Юля, це відлуння історії і пережиток минулого.Не потрібно на неї звертати увагу і не дати щоб її висунули кандидатом в президенти.Хоч далеко не ідеал,але на сьогодні крім Порошенка іншого кандидата просто немає.
Антон до згідний Показати IP 23 Лютого 2014 15:49
Так точно, тільки за Порошенка!
304 до Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 12:34
коллективное- бессознательное мудрым быть не может...
дідо Показати IP 23 Лютого 2014 10:49
Путін просив тимошенко обрати.
Павло Показати IP 23 Лютого 2014 10:53
Боже тільки не ЮЛЮ і ко!!!!!Ці виродки вже були при владі!!і ДЕСКРИДИТУВАЛИ себе своїм керуванням державою!А блюзнірство словесне про переживання за людей вчора на майдані визвало ще більшу відразу!!!!!!!!!!!!!Ці слова, що вона мріяла доторкнутись до каміння і барикад на майдані щоб відчути силу народу просто......................
Хах Показати IP 23 Лютого 2014 11:28
То за що гинули люди? Щоб вас злочинців повернути до влади?
проти всіх Показати IP 23 Лютого 2014 12:21
Знову народ шиють в дурні, Не за варовку загинули люди . Потрібна люстрація. Юля ,Луценко - вчорашній день,займаються словоблудством аби до корита дорватися.
до всіх.... Показати IP 23 Лютого 2014 13:11
Пишіть своїх гідних кандидатів...відкрито,а не тільки засуджуйте колись обраних. Достойні люди мовчать і не рвуться до влади . Якщо вони є серед ваших знайомих ,то озвучуйте ГІДНИХ!!!!! і люди почують і підтримають . Якщо кожен буде діяти і пропонувати і жити життям нашоїх країни , то все поступово налагодиться . Не давайте можливості зараз олігархам знову готувати свої кадри !!!
до всіх.... Показати IP 23 Лютого 2014 13:11
Пишіть своїх гідних кандидатів...відкрито,а не тільки засуджуйте колись обраних. Достойні люди мовчать і не рвуться до влади . Якщо вони є серед ваших знайомих ,то озвучуйте ГІДНИХ!!!!! і люди почують і підтримають . Якщо кожен буде діяти і пропонувати і жити життям нашоїх країни , то все поступово налагодиться . Не давайте можливості зараз олігархам знову готувати свої кадри !!!
відповідь до до всіх.... Показати IP 23 Лютого 2014 13:29
В час, коли за владу вбивають, жодна розумна людина не погодиться йти на "кроваві" посади. Тільки коли ті хто зараз захопив владу будуть знешкоджені і настане спокій почнуть з'являтися люди, здатні щось зробити. Народ ще досі не зрозумів що ворів замінив на вбивць шляхом своєї крові!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus