USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яценюк втратив шанс очолити Кабмін

14 Лютого 2014 08:40
У Партії регіонів заявили, що лідер парламентської фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк втратив шанс стати прем'єр-міністром.

Таку думку в ефірі 5 каналу висловив народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов.

"Пан Яценюк втратив свій шанс, ту пропозиція, яку йому давали. Він не скористався довірою президента і громадян України, які голосували за президента. І людині, яка то йде, то не йде..." - зазначив Лук'янов.

На його думку, "гіршого прем'єра, ніж такий політик, в державі бути не може".

"Отримавши негативну відповідь від опозиції, ми повинні питання обрання нового прем'єра не відкладати на якийсь тривалий час, а вирішувати це питання на наступному тижні", - підкреслив "регіонал".

Нагадаємо, 25 січня президент Віктор Янукович запропонував Арсенію Яценюку посаду прем'єр-міністра, а Віталію Кличку - пост віце-прем'єра з гуманітарних питань.

Пізніше Яценюк заявив, що готовий очолити уряд, якщо буде повернута Конституція 2004 року, і якщо в новому Кабміні будуть працювати опозиціонери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дід Левко Показати IP 14 Лютого 2014 09:11
Якщо Ваше видання надає місце для коментарів такої неадекватної людини як Лук"янов,то приберіть з назви інтернет-сайту слово " Волинські", тому що у волинян це прізвище викликає огиду.
читачка до дід Левко Показати IP 14 Лютого 2014 09:44
вірно сказав пан Лук"янов - яценюк втратив свою можливість, а то буду то не буду, це говорить про те що яцелку байдуже на народ, а самі головні для нього прерогативи це власні та америкосівські амбіції. Геть триголових з країни. Хай прем"єрствують у Єс та своїх штатах
Смерч до до читачка Показати IP 14 Лютого 2014 10:20
"шановна", ти мабуть об косяк вдарилася головкою - раз таку пургу тут проповідуєш,чума 21 ст.
Закон Показати IP 14 Лютого 2014 10:23
Люди добрі, ніхто нічого ще не втратив , все пока зависло у повітрі, так як важко домовитися з нашим президентом та його оточенням (в т.ч. і з такими ,як Лукянов і йому подібними......)
до Закону Показати IP 14 Лютого 2014 11:02
З тебе такий закон,як з Яценюка лідер.В грудні,коли люди запитали,хто лідер опору,Яценюк тут же зразу і здриснув,сказавши що народ лідер.Жид не хоче брати на себе відповідальності ,жид себе бачить там де гроші лежать.І Тягнибок з Кличком такі ж "лідери". НЕМАЄ в нас Л І Д Е Р А ! НЕМА!!! ЛІДЕР це той, хто веде,а ці куди вже завели? Хто має мудрість,той все розуміє.В мене прохання до журналістів:" Не називайте цю трійцю лідерами бо вони на це не заслуговують".Яценюк прямо зі студентської лавки почав займати самі найвищі державні посади і обскакав майже всі.Для повного щастя ще не був тільки прем'єром і президентом,мабуть і не буде.
Не байдужа Показати IP 14 Лютого 2014 11:15
Якби Арсеній Петрович, не боявся відповідальності, то погодився б. Звичайно, стояти на майдані за ілюзорні цінності, і викрикувати різну безглуздість набагато легше, як відповідати перед народом за свою бездіяльність!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus