USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хто є хто: Єремеєв віддав парламентарія Хомутиннику

19 Січня 2015 18:18
Воля народу «позичила» «Економічному розвитку» «зайвого» парламентарія.

Так, нардеп Віктор Бондар поміняв групу «Воля народу» на «Економічний розвиток», щоб врятувати останню від розпуску, -про це йдеться на Lb.ua.

Про перехід Бондаря з групи в групу повідомив спікер парламенту Володимир Гройсман.

Згідно з регламентом Верховної Ради, кількість депутатів у парламентській групі не може бути меншою, ніж кількість депутатів у найменшій фракції, створеної протягом першої сесії.

Найменше депутатів - у фракції «Батьківщина», до якої входить 19 осіб.

Попередньо в «Економічній розвитку» було 18 осіб, і так як 17 січня відбулося останнє пленарне засідання першої сесії, група повинна була бути розпущена після відкриття другої сесії 3 лютого.

У «Волі народу» було 20 депутатів, а тепер залишиться 19.

Нагадаємо, «Волю народу» очолює Ігор Єремеєв, «Економічний розвиток» - Віталій Хомутинник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Волинь Показати IP 19 Січня 2015 18:34
Хоч тут єрьома заробив, бо все витрати на вибори, на перевибори. А тут продав тушку і пару мільйонів заробив. Одним словом ГЕНІЙ
"Континіум" йде на д до Волинь Показати IP 20 Січня 2015 00:13
Не "віддав", а "ПРОДАВ". Захід нардепа у фракцію (групу) коштує 200-300 тис. доларів. Єрьома дійсно трохи заробив. Тому що насправді його бізнес йде на дно: "Континіум" розтерзують внутрішні мільйонери, які виросли на тендерних та інших відкатах. Якби Ерємеєв знав, скільки на вкрадених у нього гролшах вже виросло мільйонерів, він дав би дуба зі злості або почав їх відстріл. Щоб грамотно розпоряджатися такими капіталами - треба мати клепку в голові, а з цим у кудлатого нардепа видно проблема. Носиться, носиться, десятками коханок себе обставив - а толку мало...
Єрємєєва в буцигарню до "Континіум" йде на д Показати IP 20 Січня 2015 09:57
Одна знайома ветеранша Контініума, яка до речі теж стала підпільним мільйонером, розповіла, що фірмі Єрємєєва дійсно скоро пісець. Трохи виводиться в офшори, ще частина нардепом прогулюється, а решта розкрадається його оточенням. До того ж, останніми законами Єрьомє прикрутили гайки щодо обкрадання держбюджету, вимивання ПДВ. Зняття депутатської недоторканості рано чи пізно, але точно заторить Єрьому, як головного опозиціонера до влади, в буцигарню.
Волинь до "Континіум" йде на д Показати IP 20 Січня 2015 10:23
Бізнес континіума п"ять років назад підмяв під себе Фірташ, а єрьома і стьопа тепер просто начальники фірташівської філії у Волинській області. Також два брата-акробата ще по сумісництву депутати , щоб там захищати Фірташа, котрий сидить в Австрії в американців на ланцюгу. Ось така реальність волинських екс-мільярдерів.
пітвіновци до Волинь Показати IP 20 Січня 2015 12:46
привітали катю
Одним словом Показати IP 19 Січня 2015 18:44
ГНІЙ!
патріота Показати IP 19 Січня 2015 18:56
пітараси
птн Показати IP 19 Січня 2015 19:11
Єрема і всі його попи - неймовірно і смачні змащені попи і вологі роти.Ми вас туди всі любимо.
дьодік Показати IP 19 Січня 2015 20:21
коментар було видалено
люстратор Показати IP 19 Січня 2015 23:27
єРЕМЕЄВ ,яРЕМА -ЗАПРОДАНЦІ І ЗЛОДЮГИ ЇМ УКРАЇНА НЕ ПОТРІБНА А ТІЛЬКИ ХОЛОПИ,АЛЕ ТАК НЕ БУДЕ ЗАПАМ'ЯТАЙ ******** ********.
вундер Показати IP 19 Січня 2015 23:37
нічого не змінилось інтереси бізнесу понад-усе . а ми будемо за їх капітали
вундер Показати IP 19 Січня 2015 23:40
нічого не змінилось інтереси бізнесу понад-усе . а ми будемо за їх капітали воювати
ЄРЄМЄЄВУ ГАНЬБА Показати IP 20 Січня 2015 00:18
Єремєєв, Мартиняк і Івахів - головні зрадники нашої патріотичної Волині , тому що 16 січня 2014 року голосували у Верховній Раді за диктаторські закони Януковича. Саме це голосування стало іскрою, яка розпалила пожар братовбивства по вулиці Грушевського, це завершилося втратою Криму та війною в Донбасі. Потім ці зрадники пішли ще далі: Єремєєв як рідних братів пригрів під своїм крилом у депгрупі це дике стадо колишніх регіоналів та ще й гонорар по 30 тисяч зелених їм платить щомісяця. Це просто ганьба для нас волинян: це для того ми обирали Івахіва, Мартиняка, Єрємємва, щоб вони пішли в опозицію до нашої демократичної влади, яку обрав революційний Майдан, тобто всі ми? Вони вже фактично зайняли місце колишніх прибічників Януковича - регіоналів. На майбутніх виборах до Верховної ради ми повинні одностайно сказати цій трійці зрадників тверде "досить, пора на смітник історії".
Анонім до ЄРЄМЄЄВУ ГАНЬБА Показати IP 20 Січня 2015 06:33
Ми вже два рази казали ні їм, знову за гречку куплять народ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus