USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Івахіва обрали заступником голови депутатської групи «Воля народу»

26 Січня 2016 19:32
Народного депутата України від Волині Степана Івахіва обрали заступником голови депутатської групи «Воля народу».

Відповідне рішення прийняли на сьогоднішньому засіданні депутатської групи у будівлі Верховної Ради.

Про це йдеться на сайті депгрупи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, головою групи «Воля народу» є депутат Ярослав Москаленко, якого обрали у парламенті 6 жовтня 2015 року. Адже після загибелі 12 серпня колишнього голови групи Ігоря Єремеєва група лишилася без керівника.

Степан Івахів - народний депутат, обраний по 21 одномандатному виборчому округу на Волині.

Нагадаємо, депутатська група з претензійно-гучною назвою «Воля народу» утворилася 27 листопада 2014 року у Верховній Раді VIII скликання. Хоча в назві групи йдеться про народ, складається вона з олігархів, колишніх членів Партії регіонів, депутатів, які голосували за «диктаторські закони» 16 січня і були опорою режиму Януковича, і людей з темним та неоднозначним минулим.

Усіх їх зумів об’єднати під своєю рукою волинський олігарх Ігор Єремеєв. А щоб суспільство не ставило зайвих запитань, групу назвали «Воля народу». Утім, як каже відома мудрість, «скажи, хто твій друг, і я скажу, хто ти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Зустрінемо ГАНЬБУ Показати IP 26 Січня 2016 21:19
Усьо чотко - волиняни (а найбільше ковельчане, які обрали) мають "гордитися": обранець завжди патріотичної Волині обраний аж заступником керівника групи РЕГІОНАЛІВ, які двома руками голосували за диктаторські закони Януковича, за відхід від європейського курсу України, які вивели мільйони людей на Майдани і які спровокували збройну агресію Путіна. Отож, не забудьте зустрічати віднині свого обранця хлібом і сіллю ще на кордоні Волині.
читач до Зустрінемо ГАНЬБУ Показати IP 27 Січня 2016 08:47
..слухай придурку....перестань вживати для понтів терміни "диктаторські закони Януковича".."відхід від європейського курсу".......он бачимо європейський курс теперішньої влади......і десятки тисяч наших хлопців які загинули незрозуміло за що в ато....і зубожіння народу.....
ЖАХ!!!!! Показати IP 26 Січня 2016 22:37
Це ж яким ... треба бути, щоб тобі довірили керувати групою, яка "складається вона з олігархів, колишніх членів Партії регіонів, депутатів, які голосували за «диктаторські закони» 16 січня і були опорою режиму Януковича, і людей з темним та неоднозначним минулим". ЖАХ!!!!!!
Юрист Показати IP 27 Січня 2016 09:05
Івахів коней любить чи ні?
До ковельчан і ЖАХІВ Показати IP 27 Січня 2016 09:22
Бачили очі, що брали (обирали) - їжте щоб повилазило!!!!
паша Показати IP 27 Січня 2016 09:25
продалися волиняки за відра і зупинки....нехай мають ви подивіться на його помічників особливо бащука з староі вижви....цей хам себе князьком в районі вважає
Мапс Показати IP 27 Січня 2016 10:02
Хай івахів почаще на коні їздить вверхом,
санітар Показати IP 27 Січня 2016 18:36
Ну БЛ*..Ь політики. І доки усе те бидло буде лізти в політику?
лучанин Показати IP 29 Січня 2016 17:37
... Івахів за свій бізнес і !@#$%^ їстиме - а не тільки сидітиме з ригами. цікаво той кінь не перейде йому у спадок? а кому тепер доля Єрємєєва дістанеться- як вони будуть ділити Липинські паї на яких вистроїли незаконно свій маєточок... прокутратура де ви? Гусак в Ліпінах рулить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus