USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Хто з нас не помиляється»: нардепка, яка висловилася про «дітей низької якості», не збирається у відставку

26 Червня 2020 11:56
Нардеп від Слуги народу і глава комітету з питань соцполітики Галина Третьякова виправдалася за свої слова про дітей «низької якості» від безробітних.

«Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? До сих пір намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами», – написала вона в своєму Facebook.

У той же час, нардеп назвала критику на її адресу організованим буллінгом. Вона також заявила, що не йтиме у відставку з поста глави профільного комітету.

«Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з’явилося тільки зараз, і що я мала на увазі під час публічної зустрічі/лекції в Київській школі економіки. І ще буду мати на увазі в майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Тому нікуди не збираюся йти під тиском ззовні. Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя», – підкреслила політик.

Вона також прокоментувала звинувачення в дискримінації.

«Про дискримінацію. Ми ще навчимося відрізняти дискримінацію в наявних суспільних процесах від розмов. І ми ще навчимося боротися з тими, хто говорить про боротьбу з дискримінацією, але породжує її своїм діями», – додала Третьякова.

Нардеп також заявила, що сама виростила чотирьох дітей, але багато працювала і не отримувала ніяких виплат.
Напередодні нардеп Галина Третьякова заявила, що в сім’ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти «дуже низької якості».

У Раді Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків назвали позицію нардепа «антисоціальною та антигуманною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 26 Червня 2020 12:24
таких не лікують!
Націстка Показати IP 26 Червня 2020 12:53
У новій Європі так і буде?
777 Показати IP 26 Червня 2020 12:54
Она так и не поняла.по ходу .что ляпнула языком. а за мандат уже ухватилась двумя руками.от кресла не оторвешь.
Клава Показати IP 26 Червня 2020 13:21
судячи по вітрині - і сама не від чистопородних..
Гоцул Показати IP 26 Червня 2020 14:03
Дуже гарна і головне розумна жіночка ... Мрія справжнього гуцула у шапці з барана !!!
Лучанин до Гоцул Показати IP 26 Червня 2020 17:56
Тобі какошнік голову намуляв?
Віра Показати IP 26 Червня 2020 14:39
Перегляд одного з ток-шоу на центральних телеканалах про проблеми неблагополучних сімей наводить на такі самі роздуми. Горе-батьки заробляють на новонароджених, а суспільство гуманно цього не помічає.
Лучанин88 Показати IP 29 Червня 2020 12:05
Таж вона ж права! За що на неї гнати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus