USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Хто ви такий, аби мені рот закривати?» - Грицюк Войтовичу

3 Березня 2011 14:38
Депутати волинської облради затвердили 3 березня програму соціально-економічного розвитку області на 2011 рік, хоча частина обранців вважає її декларативною і недопрацьованою.

Зокрема, частина депутатів нарікали на недоліки в плануванні розвитку сфер енергозбереження, будівництва доріг, підтримки молоді та спорту. Також депутатам не сподобалася ліквідація 72 фельдшерсько-акушерських пунктів, закриття декількох шкіл, недостатня увага агропромисловому комплексу, рівен очікуваної середньої заробітної плати, пенсійне забезпечення.

Відтак депутати пропонували відправити програму на доопрацювання.

«При прийняті бюджету були враховані всі можливості мінімального фінансування. Приймати після ухвалення бюджету – це себе дурити. Або написати те, на що гроші дійсно є. А не надувати щоки», - зазначив Сергій Слабенко.

Депутат Богдан Дівнич назвав програму «протоколом намірів» і чи «буде вона виконана чи не буде – нікого не цікавить, як не цікавило попередні 10-12 років».
Депутат запропонував управлінню економіки розробити календарний план виконання конкретних завдань і звітуватися по цим графікам перед депутатськими комісіями.

«Бо інакше вона пролетить як фанера над Парижем, як завжди пролітала», - казав Дівнич.

Особливо емоційний видався виступ депутата Анатолія Грицюка, який назвав цю програму «складеною на рівні першокурсника географічного факультету». Обранець нарікав на те, що в ній багато недоопрацювань.

Під час виступу голова облради Володимир Войтович перервав Грицюка, зазначаючи, що деякі репліки він говорить повторно і перебирає час. «Хто ви такий аби мені рот закривати?», - обізвався на репліку Грицюк.

Натомість керівництво області вважає, що 2011 рік обласна влада зосередить роботу під гаслом «рік зарплати без конвертів». Рівень росту споживчих цін запланований на рівні 8 відсотків, що менше середньо українського на 0,5 відсотків.

Згідно з програмою очікується зростання середньомісячної заробітної плати на кінець 2011 року до 1992 гривень, у номінальному вимірі – на 17,7 відсотка, у реальному – на 9 відсотків.

Стосовно ФАПів, то, як пояснює керівництво ОДА, триває процес реформування в медичній галузі. А тому ФАПи тих сіл, які мають населення більше тисячі людей, перетворять на амбулаторії, а для дрібних сіл які розміщені поруч створять спільний ФАП, проте потужніший.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Балаганов Показати IP 3 Березня 2011 14:45
А ты кто такой?!?! Пилите Шура, пилите ...
Дон Кіхот Показати IP 3 Березня 2011 16:19
Така собі програмка, такі переписують з року в рік. чинна влада на чолі з губернатором (до губєрній залишилось недовго) несе себе як команду беззаперечних професіоналів з необмеженими можливостями та соціально-орієнтовану, принаймі з такими переконаннями краян стартувала нова епоха у 2010 році в господарстві землі волинської. чесно, від цієї команди "молодості нашей" чеколося чогось більш, тобто більш конкретного, нового, професійного, європейського, для людей. пшик... і щоб там не говорив "губернатор" на всіх нарадах, прес-конференціях, зібраннях, сесіях, інших місцях публічного піару - пшик... "...керівництво області вважає, що 2011 рік обласна влада зосередить роботу під ГАСЛОМ «рік зарплати без конвертів»..." о, без гасел нікуди, ну так вчили тут нічого не поробиш (принаймі ще років 5). ось воно - мега-завдання, завдання першочергове, пріоритетне, та саме болюче для всієї області. залишилось молити бога шоб дав гарну погоду та багатий врожай, він нас швидше почує. крапка.
Такі да до Дон Кіхот Показати IP 3 Березня 2011 17:42
+ 100 :-(
володя волинський Показати IP 3 Березня 2011 17:14
Войтович рветься виконувати політику оптимізації орди януковича,різати зарплати вихователям,вчителям,медикам,знищувати село,орді ніколи не хватить грошей.Тільки революція змете орду злодіїв.!!!
Амба Показати IP 4 Березня 2011 00:48
Програма за гасло Т.Ю.-Т.Ю.
К слову Показати IP 4 Березня 2011 10:00
Чтобы работодатель выплачивал высокую зарплату,ему должно быть выгодно это делать.Если предположить,что его заставят это сделать,то для уменьшения затрат он попросту сократит количество работников.Самое смешное,что при таком сокращении рабочих мест,общие показатели роста зарплат вырастут,руководство отчитается о грандиозном труде во имя Родины,правда среди буковок этого отчёта растворится не одна тысяча людей.Как говорят англичане:Красота в футболе это счёт на табло.
культуролог Показати IP 4 Березня 2011 15:27
Грицюк щодо культури мови і елементарної культурної поведінки не міняється. Ніщо на нього не впливає. Він зупинився в розвитку ще тоді, коли навчався заочно в сільгоспіституті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus