USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Хто ви такий?» – Гузь до Клімчука

13 Травня 2011 11:55
Депутат Волиньради Ігор Гузь вимагає від прокурора області дати оцінку діям двох невідомих, які намагалися фільмувати обличчя учасників тернової гри «Звитяга-2011» 30 квітня.
Про це він заявив під час сесії Волинської обласної ради 13 травня.
Нагадаємо, що подібне звернення до начальника Луцького МВ УМВС Романа Крохмаля під час сесії Луцької міської ради озвучив 5 травня депутат Павло Данильчук.
Гузь розповів, що двоє невідомих у цивільному, одного з яких він ідентифікував як начальника сектору охорони громадського порядку Луцька Юрія Гусака, намагалися знімати учасників гри, що збиралися біля пам’ятника Шевченка в Луцьку.
За словами Гузя, двоє невідомих відмовилися називатися, намагалися битися і лаялися.
«Ці люди приїхали на міліцейській машині, вони ховалися потім в п’ятиповерхівках, намагалися десь знімали. Хочу знати: хто дав наказ знімати молодих людей? Візьміть вдягніть форму – і знімайте. Це психологічний тиск на молодих людей, бо вони сповідують ідеологію УПА. Хотів би, аби міліція утрималася від цього», – зазначив Гузь.
Суть звернення не зрозумів депутат Борис Клімчук, який почав радити Гузю звернутися до прокуратури як громадянину.
«Хто ви такий? Голова обласної ради? Не треба коментувати мої запити», – сказав у відповідь Гузь.
Однак депутати звернення Гузя не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 13 Травня 2011 12:03
Очередная попытка сделать из мухи слона. Если были нарушения действующего законодательства, то депутат мог бы сослаться на нормы, которые были нарушены.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus