USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Хто ви такий?» - Ігор Алєксєєв нардепу від «Самопомочі»

7 Червня 2017 16:55
Нардеп від фракції «Самопоміч» Любомир Зубач, який прибув у Луцьк, аби підтримати Юлію Вусенко під час засідання виконкому, вимагав надати йому слово для виступу, мовляв, він має право. Така зухвала поведінка обурила членів виконкому, які змушені були оголосити перерву у засіданні, аби нардеп міг виступити.

Зокрема, член виконкому Ігор Муковоз запитав нардепа: «під час засідання Кабміну народний депутат теж може будь-коли заходити і виступати з будь-якого питання?».

Нардеп заявив, що має таке право.

З його слів, громада міста має право обрати легітимну владу, «а не мати справу з цією клікою, що захопила владу».

Це викликало обурення у члена виконкому Ігоря Алєксєєва: «Хто Вам делегував право називати обрану владу клікою? Хто Ви такий, що дозволяєте собі це? Чому Ви взяли на себе роль судового виконавця? Є рішення суду, є процедура його втілення в життя, Ви ж працюєте в комітеті? Хто виконує рішення суду у цій країні? Я Вас запитую, хто Ви такий? Ви не розумієте, чи недалекий?».

У відповідь Любомир Зубач назвав Ігоря Алєксєєва «напевно нелегітимним членом виконавчого комітету» і сказав, що слово «кліка» було його особистим оціночним судженням як громадянина України.

«Чому Ви сюди приїхали? Хай виконавча служба займається виконанням рішення суду. Ви там з вашими депутатами цирк влаштовуєте, то тепер сюди приїхали. Легітимні-нелегітимні – Ви на себе подивіться, у Вас рівень підтримки в Україні на 80% негативний, у всіх депутатів Верховної Ради. Щасливої дороги!» - побажав йому Ігор Алєксєєв.

До слова, нардеп Любомир Зубач стверджував, що дзвонив зранку у Комітет державного будівництва і заяви за встановленою формою про призначення позачергових виборів у Верховній Раді немає. Мовляв, у рішенні суду, як він відзначив, йдеться про негайне поновлення на посаді Юлії Вусенко, а те, що це рішення повинна приймати міськрада, він назвав «правовим ніглізмом», тому що рада, мовляв, відправила секретаря у відставку в незаконний спосіб.

Однак, попри запевняння народного депутата, у 15.00 розпочалося засідання Комітету, а за станом на 16.30 стало відомо, що члени комітету проголосували за пропозицію провести вибори Луцького міського голови 24 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 7 Червня 2017 17:01
Муковоз -це хто?
Луцьк до лучани Показати IP 7 Червня 2017 17:37
Екс начальник Ківерцівської та Луцької міліції
увм Показати IP 7 Червня 2017 17:22
зубач - ти б*дло.
Cадік Показати IP 7 Червня 2017 17:31
гнати цю партію сміття з України всраним віником. Збрище підарів і хабарників галицьких, пустомелі туп*рилі!
Анонім до Cадік Показати IP 7 Червня 2017 19:16
ООООООО !!!!!!!! ІДИ БУРШТИН ПОКОПАЙ, ЧИСТОПЛЮЙ ТИ НАШ .
дід Яків Показати IP 7 Червня 2017 17:58
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus