USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хурделиця та нічний Луцьк. Фоторепортаж

4 Лютого 2018 09:28
Незважаючи на оманливе потепління, зима заявляє про свої права: рясний снігопад вкрив вулиці вечірнього та нічного Луцька.

Снігова стихія нестримно вкриває вулиці та парки міста білим простирадлом, на засніжених вулицях, попри хуртовину, гуляють компанії лучан, а засніжений парк у кольоровому освітленні алеї парасольок та алеї ліхтарів навіть у пізні вечірні години дарує радість як дорослим, так і дітлахам. Тим часом на дороги міста вирушають ті, чия робота – забезпечувати комфорт містян за будь-яких погодних умов – снігоочисна техніка працює з перших годин снігопаду.

Прогулянка центром засніженого вечірнього міста та центральним парком – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Крук Показати IP 4 Лютого 2018 17:48
Зима не відступає )))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus