USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Хвиля добра» у Луцьку: стартував благодійний аукціон задля порятунку онкохворої дівчини

18 Грудня 2020 18:16
Сьогодні на базі кав’ярні-кондитерії «Старе місто» розпочався благодійний ярмарок «Хвиля добра», мета якого — зібрати кошти на лікування Альбіни Ярмолюк. До акції долучилось багато небайдужих осіб та організацій, включно із департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Основний внесок у добру справу зробили вихованці громадської організації «Батьків дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку». Протягом двох останніх місяців сонячні діти малювали, виготовляли новорічні іграшки, картини та листівки своїми руками. Ці, зроблені з любов’ю, вироби можна придбати під час ярмарку.

Долучились до творчості також дітки із арт-локації «Творчий калейдоскоп» під керівництвом Олександри Гусєвої.
«У переддень Святого Миколая надзвичайно важливо, щоб всі люди робили добро. Тож Луцька міська рада долучилася до сьогоднішньої акції та сприяла у її організації.

Виручені кошти сьогодні будуть передані на лікування онкохворої Альбіни Ярмолюк. Ми хочемо, щоб повсякдень лучани робили хороші справи, допомагали іншим. Міська рада буде активно підтримувати схожі акції в майбутньому та співпрацювати із благодійними організаціями», - зазначив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий.

На ярмарку можна придбати авторські книжки, хенд-мейд вироби та картини, створені руками творчої громадськості нашого міста. Цього дня організатори передбачили й діяльність резиденції Святого Миколая, а смачненьким можна поласувати у кав’ярні-кондитерії «Старе місто».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus