USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Кілька населених пунктів на Волині без світла через негоду

28 Березня 2023 13:08
Через негоду без електропостачання повністю залишилися чотири населених пункти Волинської області, ще чотири – частково.

Станом на 12:00 вівторка, 28 березня, через негоду знеструмлено три лінії 10 кВ у Любешівській, Маневицькій та Ковельській філіях. Без електропостачання – чотири населені пункти повністю, чотири – частково, повідомили у «Волиньобленерго».

Над ліквідацією пошкоджень працюють три аварійно-виїзні бригади, задіяно спецтехніку.

Орієнтовний час відновлення електропостачання – до 16:00.

У «Волиньобленерго» наголошують: щоби зберегти здоров'я та життя, не наближайтеся до обірваних проводів чи проводів, що провисають, більш як на вісім метрів. Це небезпечно.

Якщо виявили пошкодження, негайно телефонуйте в колцентр: 0800 21 01 31.

Читати ще: На Волині поламані негодою дерева ускладнили рух на дорогах

Як інформує Укренерго, сьогодні внаслідок негоди (штормовий вітер, сніг із дощем) та пошкоджень у мережах операторів систем розподілу є значні знеструмлення споживачів у восьми областях на заході та півдні України (Волинська, Львівська, Закарпатська, Рівненська, Хмельницька, Тернопільська, Чернівецька та Одеська області). Ремонтні бригади працюють над усуненням пошкодження та відновленням електропостачання.

Споживання електроенергії сьогодні дещо вище, ніж у понеділок, через похолодання. При цьому працюють усі види електростанцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus