USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кілька районів Луцька залишилось без світла

8 Серпня 2019 12:21
Декілька районів міста Луцька 8 серпня залишились без електроенергії.

Зокрема, світла не має у районі вулиці Винниченка, Рівненської, проспекту Відродження. Також стало відомо, що ще з ранку знеструмлене село Підгайці та є відключення у Ковельському районі. Відповідно, у місті не працює багато світлофорів, утворюються затори.

Раптове вимкнення електрики у Луцьку трапилось близько 12 години.

За станом на 15:05 електропостачання та подача води відсутні на наступних вулицях: Декабристів, Арцеулова, Відродження, Дубінвська, Рівненська, Огієнка, Сагайдачного, Дубнівська, Мазепи, Грушевського, Козакова.

Без електроенергії, але з водою вулиці Уласа Самчука, Кривоноса.

Без водопостачання, але з електроенергією вулиці Гулака Артемовського, Молоді, Дорошенка, Ветеранів, Конякіна, Соборності, Волі, Перемоги, Конякіна.

На гарячій лінії Волиньобленерго повідомили, що відключення електроенергії трапилось через аварійне пошкодження мережі. Відновити електропостачання обіцяють до 17 години.

Як стало відомо згодом, причиною аварійного відключення світла стала пожежа на електропідстанції на вулиці Скандинавській у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus