USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кількість загиблих під час протестів у Венесуелі досягла 40 осіб

16 Травня 2017 13:59
У Венесуелі внаслідок сутичок мітингарів із поліцією загинули ще двоє людей. Таким чином кількість жертв на антиурядових мітингах сягнула вже 40 осіб.

Про це повідомляють канал 24 з посиланням на місцевих правозахисників.

Один із загиблих отримав кульове поранення, другому в груди потрапила граната зі сльозогінним газом. Люди не йдуть з вулиць, вимагають дострокових президентських виборів.

«Це мирний протест і його мета – припинити режим Мадуро. Венесуела живе в диктатурі. На щастя, ми маємо міжнародну підтримку, тому ми будемо продовжувати протест проти влади. Ми будемо на вулицях і в дощ, і в сонце», – наголосила журналіст Аріані Пагадісабал.

Нагадаємо, криваві заворушення у Венесуелі не стихають вже другий місяць. Люди протестують проти змін до конституції країни, які хоче внести президент Ніколас Мадуро. Студенти і опозиція обурені наміром чинного глави держави змінити основний закон. Згодом мирні марші переросли у криваве протистояння.

13 травня у Венесуелі протестувальники, які виступають політики президента Ніколаса Мадуро, провели по вулицях багатьох міст автокортежі. Крім автомобілістів, у моторизованих акціях протесту взяли участь мотоциклісти, велосипедисти і навіть вершник

Три роки триває криза у країні. Людям не вистачає речей першої необхідності, ліків, шаленими темпами зростає інфляція. А неодноразові спроби оголосити Президенту імпічмент не мали успіху. При Мадуро корупція у Венесуелі досягла апогею. А в результаті корупційних схем економіка Венесуели втратила 70 мільярдів доларів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лалалалала Показати IP 16 Травня 2017 14:16
Багатюща країна, нафта, газ ... А дружба з рф-ією та марсізм-ленінізм ось до чого доводить ... І винні чомусь піндоси ?
! Показати IP 16 Травня 2017 14:43
Корупція, дефіцит, нестачі, голод, ось все до чого приводить дружба з рашою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus