USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кількість загиблих у терактах в Кабулі перевалила за сотню

27 Серпня 2021 09:28
Кількість загиблих у результаті серії терактів у афганській столиці Кабулі знову зросла – ЗМІ повідомляють про 103 жертви. З них не менш ніж 13 – американські військові.

Про це інформує Слово і Діло з посиланням на видання The Wall Street Journal.

До цього була інформація про 90 загиблих. А в Вашингтоні підтвердили інформацію про те, що від отриманих ран помер 13-й солдат США.

Пізніше представник «Талібану» заявив, що при вибухах загинули щонайменше 28 талібів із 103.

«Ми втратили більше людей, ніж американці», – сказав він.

Нагадаємо, 26 серпня в Кабулі сталася серія потужних вибухів.

Кілька вибухів сталися 26 серпня поблизу аеропорту Кабула. Терорист підірвав себе поряд з готелем Baron Hotel, в якій зупиняються іноземці.

Другий вибух стався недалеко від будівлі Міністерства закордонних справ Афганістану. ЗМІ також повідомляли, до трагедії причетна терористичне угрупування ІГІЛ.

Президент США Джозеф Байден віддав наказ збройним силам Сполучених Штатів готуватися до нанесення ударів відплати терористичній організації ІДІЛ, яка взяла на себе відповідальність за терористичну атаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus