USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кількість жертв лісових пожеж у Каліфорнії перевищила 60 осіб

16 Листопада 2018 09:41
Кількість жертв масштабних лісових пожеж в американському штаті Каліфорнія досягла 63 осіб.

Про це пише Укрінформ з посиланням на DW.

Крім того, шериф Кору Хоні заявив, що зниклими безвісти вважається вже 631 людина.

Майже всі тіла загиблих були знайдені в районі міста Парадайз на півночі Каліфорнії. Ще кілька людей загинули в прибережному місті Малібу.

Як раніше повідомлялося, площа пожежі зросла до 215 квадратних миль і знищила майже 9 тис. будинків. Понад 52 тис. осіб довелося покинути свої будинки. У тимчасових притулках перебувають 1,4 тис. осіб.

Нагадаємо, 8 листопада на півночі американського штату Каліфорнія спалахнула масштабна лісова пожежа. Були евакуйовані десятки тисяч людей, проте не обійшлося без жертв. Вогонь знищив кілька тисяч будівель і наразі відомо про загибель 63 жителів штату. Лісові пожежі на півночі Каліфорнії визнали найбільш смертельними за останні 85 років. Президент США Дональд Трамп 13 листопада оголосив штат зоною стихійного лиха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus