USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кількість шпиталізованих після весілля волинян зросла. ОНОВЛЕНО

20 Липня 2009 18:38
Станом на 18.00 сьогодні, 20 липня, на Волині з отруєнням уже шпиталізовано 21 особу із числа гостей весілля, яке святкували у селі Рудка-Козинська Рожищенського району. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Учора, 19 липня, до рожищенської лікарні поступили перші шість хворих із підвищеної температурою. Як з’ясувалося, вони отруїлися на весіллі. Про це сьогодні, 20 липня, під час оперативки у голови ОДА Миколи Романюка розповіла головний лікар обласної санепідстанції Наталія Янко. За її словами, весілля святкували у селі Рудка Козинська Рожищенського району.
Перші хворі із підвищеною температурою потрапили до лікарні учора ввечері, приблизно о 21.00. Натомість сьогодні, 20 липня, станом на 10.00 уже шпиталізовано шістнадцять чоловік.
Щоправда, у прес-службі облСЕС повідомили, що кількість шпиталізованих волинян упродовж дня зросла. Станом на 18.00 в лікарні перебувала вже 21 особа.
Усього на весіллі у Рудці-Козинській святкували понад сотня осіб.
Нагадаємо, що встановлено попередній діагноз гастроентероколіт, водночас під підозрою – сальмонельоз.
Наразі ситуацію у селі вивчають фахівці СЕС та інфекційного відділення райлікарні.
Довідково:
Населення села Рудка-Козинська – 752 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus