USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Після весілля на Волині 22 людини - у лікарні

1 Вересня 2015 15:02
Двадцять дві особи опинилися на лікарняних ліжках після весілля у Волинській області.

У селі Бодячів, Ківерцівського району, Волинської області зареєстровано спалах гострої кишкові інфекції в побуті серед осіб, які 29 серпня святкували весілля. Перелік населених пунктів долучених до спалаху - запрошені на весілля з сіл Бодячів, Дідовичи, Човниця Ківерцівського району, міста Ківерці.

Про це повідомила працівник сектору доступу до публічної інформації та зв’язків з громадськістю головного управління у Волинській області Державної санітарно-епідеміологічної служби України Світлана Омельчук.

Постраждалі почали звертатися до лікарів із скаргами на болі та підвищеною температурою тіла (до 38-39 градусів С). Нині зафіксовано 22 постраждалі особи, серед них 8 дітей до 15 років.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДВА ВЕСІЛЛЯ – 35 ГОСПІТАЛІЗОВАНИХ. У СТРУМІВЦІ ЗАКРИЛИ ЗАКЛАД ХАРЧУВАННЯ

Усіх захворілих з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція», «гострий гастроентероколіт» у стані середньої важкості було госпіталізовано до інфекційного відділення КЗ «Ківерцівське територіальне медичне об'єднання». Медична допомога надається в необхідному обсязі.

Для встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації працівниками Держсанепідслужби проведено санітарно-епідеміологічне обстеження в осередку захворювання. Для лабораторних досліджень відібрано 23 проби харчових продуктів, 30 змивів, 1 проба питної води. Обстежено 10 контактних осіб, дослідження тривають.

В осередках захворювань проведено заключну дезінфекцію, за контактними встановлено медичне спостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тоня Показати IP 1 Вересня 2015 18:55
Де гуляли весілля дома,чи в ресторані.
Галя до тоня Показати IP 1 Вересня 2015 21:21
Вдома, в палатці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus