USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Кім подарував миколаївським патрульним кабріолет BMW зі встановленим кулеметом

14 Березня 2022 12:23
Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім подарував патрульній поліції Миколаївщини кабріолет BMW зі встановленим на ньому кулеметом.

Про це повідомляє Українська правда в Telegram.

«Оскільки ми неодноразово скаржилися, що орки дуже швидко втікають, керівник області взяв це до уваги і зробив патрульній поліції Миколаївщини ось такий подарунок. Беремо на озброєння», – коментує патрульний.

Відзначимо, що учора Віталій Кім святкував 41-й день народження, але замість подарунка собі зробив подарунок патрульним. Його короткі відеозвернення набирають сотні тисяч переглядів, а в TikTok він один з найбільш цитованих українців.
Як пише zaxid.net, миколаївець Віталій Кім прийшов до влади з бізнесу. Він ще з кінця 90-х років провадив підприємницьку діяльність, а згодом обіймав керівні позиції в низці миколаївських компаній, що спеціалізуються на міжнародних інвестиціях. У 2015-2016 роках брав участь в організації роботи та керівництві аналітичного департаменту Міністерства аграрної політики України. У 2019 році керував штабом партії «Слуга народу» в Миколаєві, а у 2020 році Володимир Зеленський призначив його головою Миколаївської ОДА.

Під час війни Віталій Кім став без перебільшення одним з найвідоміших українських політиків. The Times навіть зробило припущення, що він один з наступників Зеленського. На це Кім вже встиг відреагувати: «Зеленський – наш президент щонайменше ще один термін». Як йому все вдається? Дуже просто і невимушено.

Якщо радника голови ОП Олексія Арестовича українці називають «заспокійливим» під час війни, то Віталій Кім – це позитив і енергія цієї боротьби. Зараз майже кожен українець розпочинає свій день разом з Кімом і його «Добрий ранок, ми з України!» Кожне відео Кіма в телеграмі переглядають сотні тисяч українців, а в TikTok Віталій Кім входить у топ крашів українських дівчат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus