USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кінг відмовив Кличку у поєдинку з Валуєвим

14 Лютого 2010 12:26
Don King Productions і Sauerland Event, які є промоутерами екс-чемпіона WBA Ніколая Валуєва (50-2-0, 34 КО), відхилили останню пропозицію команди Кличка.
Нагадаємо, що промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions запропонувала росіянину два мільйони доларів за поєдинок проти чинного чемпіона світу WВC Віталія Кличка (39-2-0, 37 КО). У відповідь на це Дон Кінг і Вільфред Зауерлянд заявили, що готові відмовитися від фіксованого гонорару, а замість цього хочуть отримати сорок відсотків прибутку, що принесе бій між Кличком-старшим і Валуєвим, – передає Чемпіон. «Спочатку вони запропонували нам лише один мільйон доларів, але ми відповіли, що нас влаштує сума в чотири мільйони. – заявив Кінг. – Тепер вони готові заплатити нам два мільйони. Але ми не приймаємо цю пропозицію і, зі свого боку, пропонуємо розділити дохід від бою в співвідношенні 60% на 40%». «Для К2 Promotions гроші важливіше за привабливість самого шоу, – продовжив Дон. – Їх пріоритет – тільки гроші, у той час, як я ставлю на перше місце саме шоу. Але якщо ви вкладете гроші в те, щоб зробити бій привабливим для глядача, а значить таким, що добре продаватиметься, то з лишком окупите ваші інвестиції та отримайте дохід». Також скандальний промоутер висловив впевненість у тому, що команда Кличка сфокусована на тому, щоб якомога більше заощадити на гонорарі для Валуєва, замість того, щоб сконцентрувати свої зусилля на розкручуванні бою і продажу прав на телетрансляцію за максимально можливу ціну. «Якщо К2 Promotions оголосить тендер серед арен, які бажають прийняти цей незвичайний бій, і проведе торги за право телетрансляції на території Німеччини, Росії та України, то, ми впевнені, це принесе більше 10 мільйонів доларів доходу», – вважає Кінг.
«Більше того, наша впевненість у цьому настільки велика, що ми готові піти на ризик і замість гарантованого гонорару згодні на 40% від прибутку, який принесе цей бій. За нашими підрахунками, Валуєву в такому випадку дістанеться як мінімум чотири мільйони доларів», – цитує слова Кінга Ko-news.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вікінг Показати IP 14 Лютого 2010 14:19
Боїться Кінг, бо після поразки чергової Валуєва на того ведмедя більше ніхто не піде дивитися.
deedee2008 Показати IP 14 Лютого 2010 16:03
Звичайно боїться - Кінг чудово розуміє, що Валуєв програє бій, адже Валуєв неповороткий, що не скажеш про Кличка який має відмінну техніку бою, сильний удар...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus