USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кіркоров у Луцьку обіцяє «переплюнути» київське шоу Агілєри

24 Вересня 2009 10:45
Концерт Філіпа Бедросовича в Луцьку, який міщани побачать 7 жовтня, буде зразком найліпшого шоу в СНД, ― запевняє керівник проектів київського агентства  Bonap-ART, яке є організатором гастролей артиста. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Живий звук, нова програма, старі та нові пісні, дві фури обладнання, приголомшливі вбрання ― усе це везе Кіркоров до Луцька в рамках свого турне по Україні. Концерт триматиме 2-2,5 години і організатори очікують на аншлаг. Адже такої програми, переконують в агентстві  «Bonap-ART», не знайти, і навіть нещодавній виступ американської зірки Крістини Агілери йому поступається. Декораціями будуть звук та світло, які спеціально були замовлені для туру у перевіреної фірми.
Супроводжувати артиста буде колектив, який складається з 30 чоловік: гримерів, костюмерів, артистів балету, звукооператорів, водіїв та музикантів. До слова, балет Кіркорова брав участь у виступі Ані Лорак на Євробачені.
У тому, що артист співатиме наживо, організатори не сумніваються. Адже Бедросович, запевняють, ще той трудоголік і думає над виступом днями і ночами.
Прес-конференції місцевим ЗМІ очікувати не доведеться, тому рожеві кофтинки луцькі журналістки притримають до наступного разу. А от деякі подробиці райдеру зірки стали відомі репортеру «Волинських Новин». Артист не примхливий, вимагає лишень першокласний готель, харчування, співак не вживає алкоголю і не курнить. Але, зізнаються організатори, у артиста особлива прихильність до шопінгу, тож варто пильнувати співака місцевих бутіках та салонах.
У касі «Променя» повідомили, що ціни квитків на шоу російської зірки у Луцьку становлять від 250 до 800 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 13:38
Какой трогательный прием этому мудиле в перьях готовят луцкие средства массовой типа информации ! Человек , мужчина (?) , тщательно выговариваемым матом , оскорбивший барышню - за нормальный вопрос о его песнях ...Публично , на все страны , где есть его дурноватые слушатели ... Бутырка , Киркоров ... И репортажи - взахлеб от восторга ! Все эти концерты и восторг в печати - до (!) и после концертов - тупое обнюхивание московских .оп .
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 14:50
а в Луцьку концерт організовує РІО-Ажур на чолі із Оленою Осійчук, яка вже організовувала приїзд у Луцьк Олександра Розембаума на початку цього року. Хто купить квиточок на Кіркорова, матиме результат як у Розембаума
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 16:28
А який результат у розембаума

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus