USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кіт Степан став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру»

8 Листопада 2022 23:48
Третім амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру» став блогер-мільйонник кіт Степан.

Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

«Харківський кіт Степан, який має в Instagram 1,3 млн підписників, став амбасадором проєкту від МКІП – «Збережіть українську культуру». Це вже третя зірка, яка долучилася до проєкту, спрямованого на відновлення зруйнованих росіянами українських пам’яток культури», – йдеться у повідомленні.

Проєкт «Збережіть українську культуру» був презентований наприкінці серпня. Він спрямований на залучення благодійних коштів для відбудови пам’яток культурної спадщини в Україні.

Читати ще: Український кіт в інстаграмі Брітні Спірс і кампанії Valentino: як пухнастик з Харкова став мемом

Раніше амбасадорами проєкту стали український гурт Kalush Orchestra та український реп-виконавець Володимир Самолюк (Skofka).

Як повідомляли, популярний кіт-блогер Степан, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, у травні отримав світову премію блогерів «World Influencers and Bloggers Awards 2022».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Культура Показати IP 9 Листопада 2022 09:20
Культура в Україні це те що стосується бюджетного фінансування і котрою совкам можна маніпулювати, інша професійна яка за кордоном є лицем України для нашої держави це не культура. Що, тяжко зрозуміти, вірю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus