USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ківерцівському медколеджу - півсотні років. ФОТО

14 Червня 2013 13:00
Ківерцівський медичний коледж відзначив 50 років з дня створення. Урочистості відбулися 14-ого червня.

За період свого існування коледж випустив приблизно 9 тисяч медиків. До прикладу, зараз на Волині працює 10 тисяч медсестер. Заклад щороку випускає фельдшерів, медсестер, акушерів, зубних гігієністів.

Випускники закладу, розповідають, ставали кандидатами медичних наук, докторами, відомими лікарями. Заступник голови обласної ради Валентин Вітер також вчився у медколеджі: «В цих стінах завжди відчуваєш себе студентом. Тут завжди були хороші викладачі, хороша база і сильна дисципліна».

На свято приїхало чимало колишніх випускників, а також поважних гостей. Серед них - і голова облдержадміністрації Борис Клімчук: «Я вашому закладу зробив подарунок ще 12 років тому, рішення про призначення Тетяни (директор Ківерцівського медичного коледжу Тетяна Комшук –«ВН») керівником я прийняв особисто».

Керівник навчального закладу Тетяна Комшук отримала відзнаку від облдержадміністрації і подякувала за визнання, а також за подарунки до ювілею: «Ми отримали бруківку від нашого мера. Це - другий подарунок за 12 років від влади, що я на посаді. Перший - була огорожа».

Нагороди від ОДА та обласної ради отримали ті, хто, на думку влади, зробив значний вклад у розвиток Ківерцівського медичного коледжу.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus