USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ківерцівський архів переїхав з трьох кімнат у нове приміщення

16 Жовтня 2009 15:48
Учора ківерцівські архівісти переїхали у нове приміщення площею в 250 квадратних метрів. Про це 15 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Як повідомили у Ківерцівській районній адміністрації, рік тому вільні приміщення Ківерцівської районної друкарні були передані під районний та місцевий архіви. За цей час депутати місцевого органу самоврядування виділили 140 тисяч гривень. За ці кошти,  в основному, закупили матеріали, а ремонт робили власними силами. Нове приміщення архіву забезпечене відповідним температурно-вологісним режимом, що передбачає надійне зберігання фондів.
Раніше архіви містилися в 3-х невеличких кімнатках, тепер приміщення має 250 квадратних метрів. Як відзначив начальник обласного архіву Володимир Гика, який взяв участь в урочистостій церемонії, тепер усі матеріали будуть залишаися в районі. Їх, після певного терміну зберігання не будуть відправляти в обласний архів. За європейськими стандартами архівні фонди повинні бути наближені до людей.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus