USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ківерцівський район допомагатиме Рахівщині

1 Серпня 2008 15:27
Під час сесії Ківерцівської районної ради 31 липня депутати ухвалили рішення про виділення коштів одному з постраждалих від негоди районів Закарпаття. Про це повідомляє 1 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Об’єктом «спонсорування» з боку Ківерцівської райради став Рахівський район Закарпатської області, що постраждав від стихійного лиха. Проте конкретна сума допомоги наразі не визначена.
 
Як розповів «Волинським Новинам» керівник апарату Ківерцівської районної держадміністрації Микола Косинський, планується передати закарпатцям одноденний заробіток працівників РДА, пожертви депутатів та інших людей.
 
Довідково:
 
На Волині органи влади масово перераховують кошти постраждалим регіонам Західної України – як бюджетні, так і особисті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus