USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук готує догани районним головам

27 Липня 2010 16:03
У одному з наступних розпоряджень голови Волинської ОДА Бориса Клімчука будуть догани головам Любешівської та Іваничівської РДА – «за недобір податків і зборів».
Про це інформує ВІП.
Як зазначив 27 квітня на колегії облдержадміністрації заступник начальника головного фінансового управління ОДА Володимир Селедець, питання належної сплати платежів до бюджету розглядалося на нараді за підсумками першого півріччя і на колегії обласної державної адміністрації, яка відбулася місяць тому.
«Хочу зазначити, що суттєвих змін у погашенні цих боргів поки що не відбулося. Порівняно з початком року недоїмка зросла на один мільйон гривень і на 1 липня становить 17,7 мільйона. З них 8,4 мільйона — рахується у Луцьку.
У містах Ковелі, Луцьку, Нововолинську, Любешівському та Іваничівському районах не тільки не виконано розпорядження від 13 квітня 2010 року №87 в частині скорочення недоїмки платежів до місцевих бюджетів, а й допущено найбільший її ріст», - підкреслив чиновник.
На це волинський губернатор відреагував спокійно.

«Ви в моєму розпорядженні 13 квітня і сьогоднішній день поєднайте. І догани головам районів, які не виконали. Ну й оскільки мерам я не маю права догани виписувати, поки що - там інша форма має бути. Подумаємо - яка. Наразі, звернути увагу й оголосити в пресі для початку», - розпорядився голова облдержадміністрації.
Довідково:
У квітневому розпорядженні голови ОДА, про яке йшла мова, одним із пунктів передбачалося: головам РДА, міським (міст обласного значення) головам, ДПА в області скоротити недоїмку з платежів до місцевих і державного бюджетів у першому півріччі цього року не менше, ніж на 10 відсотків.
Недоїмка — не внесена після закінчення встановлених строків сплати сума податків, зборів та інших обов'язкових платежів, справляння яких передбачено податковим законодавством, платежів за послуги та інших неподаткових платежів до бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OrestN Показати IP 27 Липня 2010 22:37
казнокрадам і дерибанщикам не догани треба писати, а як каже Ігорь БЕРКУТ, треба ставити до стінки! Як вберегти державу від розтління та корупції?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus