USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук хоче дати волинянам «гроші Фірташа»

28 Січня 2013 14:26
Експеримент щодо заміни пільг на спожитий природний газ на Волині на грошові виплати підтримав перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 28 січня.

Губернатор Волині зобов’язав свого заступника Сергія Ющака надіслати йому пакет проектних документів щодо монетаризації пільг (заміна пільг, які надавачі послуг отримують від держави, грошовими компенсаціями безпосередньо пільговикам, - «ВН») на спожитий природний газ у Волинській області.

До слова, одним із розробників відповідного проекту мало бути ПАТ «Волиньгаз». Однак, ще й досі питання залишається невирішеним.

«Ідемо по новому колу із «Волиньгазом». Попробуємо. Ми ж уперті люди, волиняни. Коли ми знаємо, що ми правильно робимо, то будемо стукати у двері», - зазначив Борис Клімчук.

Нагадаємо, у вересні минулого року компанія українського бізнесмена Дмитра Фірташа ПрАТ «Газтек» придбала державний пакет акцій ПАТ «Волиньгаз».

Так, очільник Волинської ОДА зазначив, що перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов пообіцяв підтримку у проекті монетаризації пільг і субсидій на всі газові платежі.

«Людям вигідно, українській державі – теж. Трохи менше вигідно – продавцям газу. Але оскільки з однієї сторони люди і держава, а з другої – тільки-но продавці газу, то я думаю, що це треба зробити. Має бути без варіантів, буду цим займатися», - резюмував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Троць Показати IP 29 Січня 2013 09:52
Я тут дивлюся, що один дебіл, що другий. В державі, де немає економіки, пільги не можна скасовувати. А ті гроші обернуться для пільговиків боргами. Ось і вся арихметика.
Пільговик Показати IP 29 Січня 2013 13:38
Коли Клімчук перестане працювати на олігархів,в ущерб простому народу.Пільги є кожен місяць,не залежно від того чи в казні все розікрали,чи ще щось лишилось нам з барського столу.Може треба вже схаменутись і не пити кров з свого народу.Такого безладу немає вжодній цивілізованій державі.
Пільговик Показати IP 29 Січня 2013 13:40
Коли Клімчук перестане працювати на олігархів,в ущерб простому народу.Пільги є кожен місяць,не залежно від того чи в казні все розікрали,чи ще щось лишилось нам з барського столу.Може треба вже схаменутись і не пити кров з свого народу.Такого безладу немає вжодній цивілізованій державі.
Лучанка Показати IP 30 Січня 2013 11:31
Правельно люди говорять. Дай їм гроші то вони їх пропьють,а так хоч менше боргу буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus