USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук хоче забрати «лишні» гроші у Нововолинська

15 Липня 2013 10:48
Питання спрямування коштів з облбюджету приблизно 400 тисяч гривень на реконструкцію території біля обеліску прикордоннику у Нововолинську, коли у місті є важливіші проблеми, озвучив депутат Волиньради Євген Недищук. Губернатор хоче забрати гроші назад у бюджет.
Про це йшлося під час 20-ої сесії облради 15 липня.
За словами Недищука, до нього звернулися громадські активісти з Нововолинська, яким не подобається ситуація з реконструкцією території поблизу обеліска прикордоннику. Так, люди не проти змін біля пам’ятника, утім, вважають, що питання – не на часі. Мовляв, у місті є важливіші об’єкти, які треба привести до ладу. Тож, гроші можна було б спрямувати на ремонт дороги.
У відповідь на це голова Волинської ОДА Борис Клімчук зауважив, що із спрямуванням коштів мали б розібратися безпосередньо у Нововолинську. Мовляв, він турбується про те, «як копійку дістати». А гроші, які не використають у місті, він розпорядиться повернути назад у бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 15 Липня 2013 10:57
А 4 мільйони на Меморіал у Луцьку -це нормально ? Напевно у нововолинську не Чернуха робить.
Наталя Камишникова до лучани Показати IP 16 Липня 2013 13:35
У Нововолинську мало робити (і вже почало, але завадили депутати зі "Спільної думки") ПП "МП Сантехмонтаж", власник - Анатолій Коптюк. Особливо наближений до мерії підрядник.
Факт Показати IP 15 Липня 2013 11:24
Тому і розпорядився забрати, бо через фірму, котра мала їх прокачати вони вже не підуть. Влучно сказав турбується про те, «як копійку дістати» СОБІ. Бо якби було інакше то спрямував би на дорогу. Добре Бориска знає, що цільові гроші на щось інше не потратять бо прокуратура затаскає.
Штефан, Луцьк Показати IP 15 Липня 2013 13:15
Б.Клімчук із давніх давен, віддав на відкуп своєму "корешу" В.Сапожнікову, Нововолинськ. І дуже добре знає, якими методами останній там володарює, за його мовчазної згоди. Гроші на совіцький пам'ятник НКВД, мали піти "за призначенням". Тепер він їх відбере. І вони таки підуть "за призначенням", тільки у іншому місті області. Як кошти за дно міського озера де недавно виздихала вся риба, "площі Чорновола", чи басейну у школі № 6... , "ремонту дахів" за 260 грнм.кв.
Гість Показати IP 16 Липня 2013 14:45
Хтось пише що Клімчук мудра людина...??? То для чого ці кошти забирати, якщо можна їх перенаправити на більш цільові витрати! Тим паче вони не лишні, загалом для міста. Де логіка???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus