USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Клімчук хоче «розсекретити» місцеві військкомати

5 Червня 2012 13:51
Голова ОДА Борис Клімчук не втручатиметься у справи щодо «переселення» Луцького обʼєднаного міського військового комісаріату в нове приміщення, бо то не його компетенція, однак переконаний, що це має статися щонайшвидше.

Про це губернатор заявив під час апаратної наради в ОДА 5 червня.

Борис Клімчук наголосив підлеглим, що дбати про приміщення для потреб військовослужбовців має або Міністерство оборони України, або місцеві ради, а не обласна державна адміністрація.

Водночас губернатор не приховував зацікавленості у вирішенні питання про «переселення» Луцького військкомату: «Є рішення суду про виселення, і його буде виконано…Якщо потрібні якість спеціальні дозволи – є СБУ, в установленому порядку треба звертатися на перенесення тої спецтехніки. Але яка там ... вже спецтехніка?... А три полковники в одному кабінеті, як на мене, це нормально. Це офісні працівники, а «не бойцы, не отцы-командиры, которые водят полки».

Губернатор доручив своєму першому заступникові Олександрові Башкаленку перевірити наявність місця в обласному військкоматі для розташування там ще й Луцького міського військкомату. Зокрема, з’ясувати «кто там в тереме живет» і чому там мало приміщень залишилося функціональних?».

Борис Клімчук переконаний, що військовослужбовці краю у ситуації з перенесенням місця розташування Луцького військкомату спрацювали занадто «засекречено»: «Я б не хотів, щоб преса допомагала переселятися і рахувала квадратні метри – це не добре, хоча це по-європейськи. Це держструктура, яка тримається виключно на платниках податків, нічого не продукуючи при тому».

Нагадаємо, що ще наприкінці березня, комісар Луцького обʼєднаного міського військового комісаріату полковник Володимир Фірсов попереджав про те, що «переселення» комісаріату в нове приміщення обійдеться міській владі приблизно в мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Теремне Показати IP 6 Червня 2012 08:59
На Теремнівський,98 є достатньо місця та приміщень, ...водночас і план з призову перевиконають!
Терем2012 Показати IP 6 Червня 2012 16:53
Там теж архісекретний об'єкт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus