USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Клімчук не переймається звільненням

16 Грудня 2011 14:52
Голова ОДА Борис Клімчук поки не збирається покидати свою посаду до моменту, поки звільнити його не вирішить Президент.

Про це посадовець повідомив під час річної підсумкової прес-конференції 16 грудня.

Зі слів губернатора, його давно вже не хвилюють питання звільнення чи не звільнення, бо це чутки. «Я хочу нагадати історію. Перші розмови про те, що я йду послом в Монголію почалися тут в 1996 році. Не пройшло й вісім років, як я дійсно поїхав послом, але в Литву. Я дуже спокійно ставлюся до всіх слухів тому, що я люблю Висоцького: «Словно мухи по углам, ходят слухи тут и там, а беззубые старухи их разносят по умам. Ходят слухи, что не будет больше слухов, ходят слухи будто слухи запретят» - прокоментував запитання щодо можливого звільнення Клімчук.

Губернатор наголосив, що не робить політичної, адміністраційної кар’єри, а лише хоче «нормально допрацювати той термін, який визначив або визначить йому Президент».

Клімчук нагадав, що лише у компетенції глави держави ухвалювати рішення щодо звільнення й призначення голів ОДА й додав, що наскільки він зрозумів під час останньої зустрічі з Віктором Януковичем, той поки не планує звільняти волинського губернатора.

«Я думаю, що коли прийде той час, я попереджу вас (журналістів, – «ВН»). Кого б сприйняв люд, тому, що сьогодні абстрактне керівництво, за «расписанием», нікого не цікавить. Сьогодні самі успішні губернатори, це губернатори, які працюють в режимі народних губернаторів. Це молоді хлопці, під сорок років, – це драйв, це креатив, це нові ідеї. Коли я побачу тут такого поруч, я сам скажу, зараз я не бачу» - зауважив Клімчук.

Губернатор також розповів про те, що його не стільки турбують питання звільнення, як ступінь цивілізованості українського суспільства. Мовляв, чи доведеться Клімчуку ходити до прокуратури після відставки чи виходу на пенсію, бо комусь закортить перевірити чи законними були ті чи інші його дії на посаді голови ОДА.

«В принципі, я готовий … якщо це комусь буде цікаво. У Висоцького є ще слова: «По рогам ему и промеж ему», потім на всякий случай» - резюмував губернатор.

Під час прес-конференції він також згадав про те, як у Любешові його представили головою облради, а не ОДА.

«Я не претендую бути головою обласної ради», - додав Клімчук.

Нагадаємо, нещодавно експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу припустили , що голова Волинської ОДА Борис Клімчук може втратити посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Представник монголоїдної раси Показати IP 16 Грудня 2011 17:11
Я так думаю, що вакансія посла в Монголії ще в силі?! Ото ви, пане губернаторе, обрадуєте місцеве населення. Подумають, що свій.
Антон Показати IP 17 Грудня 2011 19:08
Він великий гуманіст... Для нього головне, аби волинян жаба не давила... дивлячись на статки місцевих можновладців...
EyeInTheSky Показати IP 17 Грудня 2011 20:24
Про "посла" - это прикольно))) После того, когда послом назначают человека, который не владеет не только языком страны пребывания, но и, как минимум, человека не владеющего свободно разговорным английским языком не стоит удивляться, что к этой стране относятся как обычной банановой республике.....)))
думка Показати IP 19 Грудня 2011 15:52
а я думаваю, що кращої кандидатури для Волині немає... на часі...
воломир Показати IP 6 Січня 2012 11:33
1.лише москалюги можуть ганити своє,чи може ви тут гості.2.роботу Климчука видно наочно.3.ніякий тупий бомж не зможе нічого зробити гроші потрібно звідкись брати Климчук знає.4.по трудах і винагорода.5.яка альтернатива я не бачу.Бондар -ні.6.Климчук не жирує киньте бути збльовками обгадити можна всіх і вся- поїдьте в інші області гляньте наскільки там гірше і як ся мають губернатори.не судіть і судимі не будете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus