USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук порівняв Кіндера з губернатором Сахаліна

18 Квітня 2011 10:51
Чиновники Волинської облдержадміністрації 18 квітня поїдуть до Ковеля, аби вказати місцевій владі на «фронт робіт» з прибирання міста до Пасхи.

Про це 18 квітня під час оперативної наради повідомив голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Губернатор зазначив, що у суботу разом із заступникам об’їхав майже усю область. Зупинився Борис Клімчук на оцінці Ковеля, куди, каже, поїде сьогодні ще раз делегація чиновників нижчого рангу, аби «скласти план робіт для юного мера».

«Ми виявили два позитивні моменти в Ковелі. Перший позитивний момент - це охайна територія навколо комбікормового заводу. А другий – палатки БЮТу в центрі міста», - розповів Клімчук.

За словами першого заступника губернатора Олександра Башкаленка побачитися ж з самим міський головою Ковеля Олегом Кідером йому не вдалося, відбулася лише телефонна розмова. Той, мовляв, відпочивав.

«Це був 90 рік чи 91, була така совєцька газета «Известия». А в Росії вже йшли демократичні процеси, вже були вибори губернаторів. Мова йшла про вибори губернатора Сахаліна (є такий острів у Росії). І було написано: «он, этот губернатор-демократ, потерял самое главное управление – управление над дворниками», - сказав Клімчук під час розмови про Ковель.

«Не можна губити управління над двірниками. Бо коли загублене управління над двірниками для мера, для селищного голови – то все. Тоді вже управлять більше нічим. Тільки суцільна імітація і набування відбувається. Я вірю і знаю, що це прекрасне місто повернеться до тих стандартів, яке воно мало в 90-ті роки, у 80-ті. Чисте, охайне,п переможець неодноразовий всеукраїнських конкурсів за благоустрій», - додав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
З Ковлє Показати IP 18 Квітня 2011 13:01
Да, у Луцьку чистота і порядок... Все прибрано, вичищено, помито, аж любо глянути... мер на своєму місці...
Му-Му Показати IP 18 Квітня 2011 13:02
Чья бы корова мычала....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus