USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук пропаде з білбордів

29 Жовтня 2011 14:44
Білборди із зображенням волинського губернатора є своєрідним «меседжем» для потенційних інвесторів з-за кордону, - впевнений голова Волинської ОДА Борис Клімчук.
Про це він сказав 28 жовтня під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».
Клімчук каже, що білборди із його зображенням, які розташовані по всій області, є певною приманкою для можливих інвесторів.
«Це швидше фішка, сигнал такий, що Волинь – територія, відкрита для інвестора, для інвестицій», – зазначив він.
«Важливо, щоб голова обласної адміністрації посилав такі меседжі, сигнали. Так роблять у всьому світі. Важливо, щоб ми з вами виглядали цивілізованими людьми», – сказав посадовець.
Проте незабаром обличчя Клімчука може зникнути з рекламних щитів.
«Я маю намір їх познімать. Вони своє відпрацювали. Моя дружина каже, що треба це зняти. Дочки з мене сміються», – розповів він.
«Може, це - не правильно. Я не знаю. Я так само, як ви, вчуся, експериментую. Я не думаю, що на мою бороду чи на моє обличчя клюне інвестор. Але, розумієте, там є англійська мова. Це така фішечка для іноземців. Для тих же поляків, французів, які до нас приїжджають. А вони приїжджають. Вони інвестують. Потихенько, без шуму. І, до речі, інвестують в аграрку», – зауважив голова ОДА.
За словами Клімчука, нещодавно у нього був інвестор з Росії, який планує зайнятись аграрним бізнесом на Волині – чоловік хоче розводити волинську м’ясну породу корів.
«Дуже серйозний росіянин, який вирішив, що він має розвивати аграрку у Ратнівському районі. І це добре», – наголосив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
інвестор Показати IP 29 Жовтня 2011 16:19
Подвійністандарти. Клімчук понавішував білбордів про інвестиції,і у той самий час погрожує підприємствам перевіркамита натравлює податкову.
Макс Показати IP 29 Жовтня 2011 18:45
Разве у нас губерния ?
1 Показати IP 29 Жовтня 2011 22:00
Просто рейтинг ПР дойшов до того, що їхні харязматичні білборди викликають у людей лише роздратування. А ще ж газ не дорожчав...
патріот Показати IP 30 Жовтня 2011 07:37
Нехай би краще, він пропав би з Волині, пристосуванець х...ув, Такі як він, щоб отримати чиновницьке крісло. готовий "продати" матір рідну...
олена луцька Показати IP 30 Жовтня 2011 08:31
яка англійська? там з помилками тексти...
Полішук Показати IP 30 Жовтня 2011 08:37
Коли вже він пропаде з нашого життя...
Тетянка Показати IP 30 Жовтня 2011 09:50
до слова, на платах є граматичні помилки. точніше, одне з англійських слів написане неправильно
Реаліст Показати IP 31 Жовтня 2011 10:06
Ті з рекламних агенст, хто розмістив цей сюжет за оренду землі під білборд не платять...
рибак Показати IP 31 Жовтня 2011 10:44
Приманка асоціюється... воблер, твістер, попер, живчик ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus