USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук радіє, що пальмової олії поменшало

11 Жовтня 2013 15:12
Волинські виробники почали менше замінювати жири тваринного походження на пальмову олію.
Під час урочистостей з нагоди Дня працівника стандартизації, метрології та сертифікації, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк повідомив, що імпорт олії, виробленої з пальмових дерев, скоротився майже наполовину.
«Цьогоріч пальмової олії ввезли в Україну на 40 % менше, ніж торік», - зазначив посадовець.
«І слава Богу!», - відреагував на цю інформацію очільник області Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рома Показати IP 11 Жовтня 2013 21:27
Клімчук, як завжди, показує свою неотесаність. Пальмову олію використовують не тільки в харчовій промисловості, а й для інших цілей, зокрема для виробництва косметики. Та й не дуже воно дешеве, трохи дешевше за соняшникову олію. А оскільки цього року зібрали гарний урожай соняшника, швидше за все, вигідніше стало брати соняшникову олію, яка впала в ціні, а не пальму. От і все.
Александр до Рома Показати IP 12 Жовтня 2013 00:03
Ну какой Рома умный! Прямиком советником к Климчуку! В косметике применяют, если говорить о существенных количествах, стеарин для производства мыла. Подавляющее количество пальмы идет в пищевку для замены молочного жира. Так что поводы для радости у Климчука есть, чтобы Рома мог и дальше кушать настоящее мороженное вместо суррогатов Рудь или Ласка и сыр вместо сырных продуктов.
гепа до Александр Показати IP 12 Жовтня 2013 10:08
в літку на л українки в дяді піці продавали морозиво з автомату, так там молока взагалі не було, одна пальмова олія, в перший день на фірмі всі хто спробував з животами мучились, більше не купляли. вони той суррогат у відрах з підвалу носили і в той автомат лили. санстанція знала, навіть раз прикрили, але потім знов пачали продавати, мабуть заплатили. так що є привід порадіти, може меньше людей будуть травити.
лучани до гепа Показати IP 12 Жовтня 2013 10:14
менше жерти треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus