USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Клімчук зізнався, що підтримуватиме регіоналів

5 Липня 2010 15:05
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук підтвердив свою участь у виборах до обласної ради 31 жовтня в якості кандидата в депутати, проте ще не визначився з політичною силою.
Про це губернатор повідомив 5 липня під час прес-конференції з приводу 100 днів головування облдержадміністрацією.
Клімчук зазначив, що йому поступали пропозиції від близько 15 осередків різних партій на Волині, але він поки що не обрав. «Можливо всі 15 і висунуть мене», - прокоментував Клімчук.
Також губернатор запевнив, що виконуватиме функцію голови ВОДА і не претендуватиме на місце голови облради Анатолія Грицюка.
«Чи буду я головою облради? Ні, не буду. Навіть при найліпшому для мене збігу обставин. Я дав слово Президенту, що я буду виконувати цю функцію. Все», - зазначив Клімчук.
Губернатор вказав, що він не політик, а тому йому не притаманні «маневри» з переходом до різних партій та зміною посад.
Хоча губернатор заперечив політичну складову його діяльності нині на посаді голови облдержадміністрації, зазначивши, що «ні мені не задають політичних питань в Києві, ні я не задаю», він вказав, що зв’язок з пропрезидентською більшістю відчуває.
«Я один з небагатьох голів облдержадміністрацій, які не є членами Партії регіонів. Але я розумію, що призначення я отримав від Президента, якого обрала партія регіонів. Тому в межах законів України я буду підтримувати списки регіонів до місцевих органів влади і очевидно тих людей, які будуть висунені по мажоритарній системі», - прокоментував Клімчук.

Стосунки з головою облради Анатолієм Грицюком Клімчук розцінив, як позитивні, зазначивши, що якщо виникають суперечки – вони вирішуються тет-а-тет без публіки.

Губернатор зазначив, що співпраця з центральними органами влади є комфортною, чіткою і структурованою. Борис Клімчук на п’ятірку оцінив співпрацю з місцевими СБУ, УМВС, трішки гірше з прокуратурою та податковою.

Щодо останньої він зазначив, що проти таких методів перевірки бізнесу, як «маскі-шоу», «гоп-стоп» та «виїмки жорсткого диску для перевірки документації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
. Показати IP 5 Липня 2010 15:43
Курчат рахують по осені.А те що Клімчук хоче бути головою обласної ради - то це ні для кого не секрет.І буде все робити , щоб так сталося.А стосовно того , що каже - то хіба один раз він казав одне,а робив інше.ЗГАДАЄТЕ МОЇ СЛОВА ПІСЛЯ ВИБОРІВ.
Йован Показати IP 5 Липня 2010 16:52
А як же "Рідна Волинь"? Тут щось не так. Прийдеться вибирати або йому, або партіі регіонів.Всім зрозуміло що посада губернатора - це до першоі грози, а голова ради - це принаймі на 4 роки - лебедина пісня.
VSC Показати IP 5 Липня 2010 17:27
"Клімчук .. підтримуватиме регіоналів". Ак кто сомневался? Кормящую руку не кусают.
михаил Показати IP 5 Липня 2010 21:52
действительно...надо ведь уметь подстраиваться под цвета радуги .. какая разница Ющенко или Янукович:)) всех любит!:)когда при власти!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus