USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук розповів про «давальчєскі» схеми на «Луцьктепло», ‒ ЗМІ

25 Серпня 2012 15:23
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук покриває злочинні махінації, ‒ про це стверджується у публікації «Клімчук покриває мільйонні фінансові махінації КП «Луцьктепло»?» видання «Під прицілом».

«Як він нещодавно розповів – йому відомі факти фінансових махінацій на КП «Луцьктепло». Однак тут же Борис Клімчук заявив, що не піде ні до правоохоронців, ні до прокуратури, ні до СБУ», ‒ повідомляє ресурс.

«Мовляв, знає про махінації, але стражам закону нічого розказувати не буде. Тож автоматично це можна розцінити, як співучасть у злочині, адже, згідно з чинним законодавством, особа, яка знає про злочин і приховує його від правоохоронних органів, автоматично стає його співучасником», ‒ роблять висновок у публікації.

«В той же час Борис Клімчук попередив міського голову і тих, хто причетний до закупівлі та переробки газу про те, що йому навіть відомі так звані «давальческі» схеми», ‒ пише «Під прицілом».

«За словами Бориса Клімчука, в результаті цих махінацій, гроші громади мільйонами осідають в кишенях керівництва КП «Луцьктепло» та інших причетних до злочину підприємств теплоенергетики. Щодо останніх, то, за його словами, до привласнення цих коштів має стосунок «Західенерго», ‒ стверджують у виданні.

«Я просто попереджаю владу міста Луцька, всіх, хто причетний до покупки газу, перероблення газу по їхній формулі на тепло, це давальчєская схема і не отримання в результаті грошей… Тут є все ‒ мох і болото і на мільйон кожного року закупів обладнання кожного місяця і машин. Питання яких.?? І так далі і так далі. Норма передбачає 700 тисяч,а купують на мільйон… Ребятішки і друзятки, хлопчики і дівчатка, це я до міських, робіть свою роботу», ‒ цитують голову ОДА в публікації.

«Опісля губернатор гучномовно пообіцяв лучанам, що протягом доби у них з’явиться гаряча вода. Однак вона так і не з’явилась. Тож, слова він так і не дотримав. В той же час, до правоохоронців Борис Клімчук з інформацією про злочин також не пішов. Більше того, вже на наступний день на запитання журналістів, щодо його останніх заяв про фінансові махінації на КП «Луцьктепло» він одразу відхрестився від своїх попередніх слів. Мовляв «нічого про тіньову діяльність КП Луцьктепла я не казав», ‒ пише «Під прицілом».

«Я цього не казав, не пришивайте мені того, що нема, все. Будьте до мене коректними», ‒ відповів Борис Клімчук на запитання місцевих журналістів», ‒ стверджують у виданні.

«Наразі так і не відомо, чи взялись за цю справу працівники прокуратури та СБУ, однак, подібні заявки від посадовця такого рівня не повинні проходити повз уваги стражів закону», ‒ резюмують у публікації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Правда що очі не ріже Показати IP 25 Серпня 2012 16:34
Це ви "Під прицілом" ЗМІ називаете?! А вам відомо, що по закону України интернет-видання не належать і поза законом як ЗМІ?! Шановні! Відомо, що ваше видання, як і «Під прицілом» належать і фінансуються Палицею! Так що не особливо напружуйтесь і людям, які мають обмежений доступ до інтернету і мало про це знають, скоро донесуть правду про ваші "новини"! Палиця побуде й поїде до своеї Швейцарії, а вам тут, на Волині жити - як будете людям та колегам в очі дивитись???!!! Публікувати ви не будете, бо соромно, та не такі ви й сміливі, але майте на увазі, що про вас і вашу діяльність всім ві-до-мо!!!
Журналіст до Правда що очі не ріже Показати IP 25 Серпня 2012 19:09
Читай закон "Про Інформацію" і буде тобі щастя. Пункт 2 ст 22 "Засоби масової інформації - засоби, призначені для публічного поширення друкованої або аудіовізуальної інформації", тому сайт, якщо він зареєстрований є ЗМІ. П.С. "Під прицілом" теж не люблю, але істина дороще
чи хіба ще комусь щось не зрозуміло? Показати IP 25 Серпня 2012 22:50
А знаєте чому зараз Луцьктепло "мочать" (а що Путіну можна так казати, а мені - ні?), а про Волиньгаз та інші не менш "приємні" підприємства губернатор мовчить? Бо це вже почалися виборчі війни. З Луцьктепла є кандидат в депутати по неприємному для губернатора 19 округу. То чом би його не приструнити. Може з перегонів зніметься, мо ще щось. Нічого, почекайте, зараз наш правдолюб і злочиноборець буде й інші "розкрадання" розкривати. Ось1 вересня настане - візьметься за освіту (а що? близько 10 освітян по Волинський області балотується, можна й їх полякати) :-)))
VSC до чи хіба ще комусь щось не зрозуміло? Показати IP 26 Серпня 2012 12:58
Бред!!!:)
234 Показати IP 26 Серпня 2012 07:57
А схеми напевно є!!!
отак Показати IP 26 Серпня 2012 08:30
о, ще одна "правда", ясне діло, від "папенькі": всі все знають," і про вашу діяльність", і про "луцьктепло", і про палицю, а чому ж тільки слова? дєйствуйте - влада у ваших руках, а то пукнули, смороду наробили - і ви не ви, і я не я, а хтось. до слова, той же палиця постійно живе в києві на троєщині, а в швейцарії учаться діти. раніше жив у яремчі. це так, для знатоків з не"обмеженим доступом" до інтернету. а взагалі то, вже пора починати вам активно захищатися...
святкувальник Показати IP 26 Серпня 2012 09:17
А чому на усіх заходах з приводу свят був відсутній Клімчук?
123 до святкувальник Показати IP 26 Серпня 2012 13:11
А хіба Клімчук губернатор Луцька? Є міський голова! На урочистому до Дня Незалежності був, на Дні прапора був, а що - повинен все міські свята "обслуговувати"? Все що стосується державних святкувань - скрізь був! Видно, що пишите на замовлення! :) У Клімчука область, ось і був в інших районах! Область одним Луцькому не закінчується!
Текля з Кічкарівки Показати IP 26 Серпня 2012 14:48
Сумно, що весь сморід йде від першої особи області. А ми зачитуємось бабами парасками і бабами палажками Нечуя-Левицького. Тут своїх палажок і парасок - куди не плюнь.
ГОСТь Показати IP 8 Вересня 2012 23:58
Хто б поцікавився ПТМ "Ковельтепло" та зареєстрованою "невидимкою" - ТОВ "Ковельтеплоенерго".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus