USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Скандал на «Луцьктепло»: директор втікав від працівників

23 Грудня 2014 20:40
Зо дві сотні працівників ДКП «Луцьктепло» зібралися на підприємстві, аби поставити «гострі» питання керівнику щодо скорочення, боргів із зарплати. Директор підприємства втік, а всі ключі від актової зали загадково зникли.

Зібрання відбулося сьогодні, 23-го грудня, в адмінбудівлі Державного комунального підприємства «Луцьктепло».

Близько сімнадцятої години у приміщення почали приходити працівники. Втім раптово зникли ключі від актової зали, де мали відбутися збори.

Як повідомляє голова ініціативної групи Володимир Федотов, від зали є чотири ключі, які знаходяться у приймальній, у комп’ютерному відділі, на прохідній та особисто у прибиральниці.

Не знайшовши ключів, працівники пішли в приймальну керівника. Там головний бухгалтер Тетяна Стасюк, секретар, працівник внутрішньої служби безпеки та керівник юридичного відділу В’ячеслав Наумчук сказали, що у них робочий день закінчився й покинули приміщення.
Окрім того, вже на коридорі, головний бухгалтер Тетяна Стасюк повідомила, що в приміщенні багато сторонніх людей і треба викликати міліцію.
Тетяна Стасюк
Тетяна Стасюк
Представники колективу продовжили далі шукати ключі, аби розпочати збори, адже людей зібралося більше, ніж могли розмістити в коридорах чи холі.

На вулиці вони зустріли директора комунального підприємства Олександра Киричука, який вийшов зі свого авто. Попросили його допомогти знайти ключі від актової зали. Чоловік спочатку зайшов у будівлю, а потім нишком покинув приміщення.
Про те, що люди зберуться саме сьогодні, так само як і про те, що їм потрібно буде відкрити залу директор знав, запевняє член ініціативної групи Неоніла Слюсар.

«Я прийшла біля п’ятої, був директор у своєму кабінеті, ми попросили відкрити актову залу й вийти до працівників, а він втік», - каже жінка.

На зустріч колективу прийшов депутат Луцькради Павло Данильчук, який висловив недовіру меру.

«Ви зініціювали збори, а Микола Романюк порушив своє зобов’язання, яке взяв на себе у червні: чому перший заступник директора Тетяна Казачек - на своєму місці, він обіцяв її звільнити. Окрім того, триває кримінальне провадження, це треба брати на контроль, тим паче слідчого не пускали на одну з котелень. Чому скорочують інженерів, лінійний персонал, а керівний склад не хочуть, адже, першою чергою, потрібно скорочувати зарплати начальникам. Міський голова вас не чує», - наголосив депутат.
Павло Данильчук
Павло Данильчук
Потому працівники вирішили завтра блокувати сесію Луцької міської ради, допоки мер не звільнить керівника підприємства Олександра Киричука та його заступника Тетяну Казачек.

Також трудовий колектив підготував й ухвалив звернення до депутатів Луцькради. У ньому йдеться про те, що люди просять кадрових рішень в адміністрації «Луцьктепла» та розповідають про порушення на комунальному підприємстві.
На завершення зборів з’явилися працівники міліції, мовляв, їх повідомили що в приміщенні знаходяться невідомі особи.

Нагадаємо, під час попередніх зборів працівники збунтували через те, що у «Луцьктепло» діють тіньові оборудки з грошима, на працівників тиснуть й залякують, людей звільняють з роботи й беруть на посади родичів. Тоді мер пообіцяв звільнити одіозну особистість – заступника директора Тетяну Казачек, й таки звільнив. Втім, невдовзі поновив її на посаді.

Окрім цього, редакція повідомляла, що пенсіонер з Луцька став жертвою оборудки комунальників із ДКП «Луцьктепло» , які з городян незаконно здирали тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Опаньки Показати IP 23 Грудня 2014 20:44
Що там ше Киричук хату в Еміратах не продав? Є куди тікати?
кірік до Опаньки Показати IP 23 Грудня 2014 23:59
ответь
Служивый Показати IP 23 Грудня 2014 21:49
Страсти только начинаются) Уж очень интересное корыто там) Кормушка) Покруче автодора будет! И это еще бабок европейских (грантовых) не подкинули - как там будут с**и драть друг друга за это место.. Молилась ли ты на ночь, Дездемона?)) Рабочие - молодцы - давите паразитов - по своему опыту знаю - если управленец на своем месте - ты хоть лопни - в коллективе не добьешся накала, а если все видят, что кто-то решил иметь больше всех или просто - иметь всех - тогда так и получается маленькая, но все же - революция. А Данильчук - молодец - вы его говном поливайте сколько влезет, а думающий человек всегда оценит по достоинству
Ололо Показати IP 23 Грудня 2014 22:05
а фсе началось с конфликта зам директора Казачек и руководителя профсоюза Слюсар, Бодя Хмельницкий тоже стал тем кем стал из за личной обиды на власть. Властьимущие помните низя работяг ставить на командные должности они могут и не продатся в отличии от ИТР
белое крыло Показати IP 23 Грудня 2014 22:38
У сашки чуйка с 90-х.....не так давно Зубы ездил вставлять,Видно чувствует что будут бить Сашка ты же бок-серунДА помнишь как в 94 возле Дома культуры отгребал по полно ТЫ тогда говори что ты Ну типа Бандит ДА? а кто ты теперь Барыга Ты ж по понятиям Жил..тыпил сумки на Базаре а теперь Деректор.ВО времена ВО нравы....классика)бегай по парку быстрее а то круги наматываешь..скучный тЫ не то что раньше.....и жена у тебя скандальная....или в парке это не жена?
оператор Показати IP 23 Грудня 2014 22:52
Сьогодні мене не було, а завтра я прийду. Бо не з Киричука шкіру дерти треба, а з його тіньового хазяїна нардепа Єремеева. Саме він у змові з продажним мером Романюком за шахрайськими схемами виводять і ділять комунальні платежі лучан за тепло. Киричук лише виконавець і співучасник, має і свою долю за ризики. Скільки вже цей нардеп буде обдирати народ?
Боєць Показати IP 23 Грудня 2014 22:53
А скільки терпітимемо ми?
Досить терпіти до Боєць Показати IP 23 Грудня 2014 22:59
Пікетувати треба міськраду і офіс єремєєвського "Континіума" , який за облдержадміністрацією. Збираємо шини і гайда під двері і вікна Романюка і Єремєєва! Інакше нічого не добємося. Скільки вже можна знущатися з нас роботяг?
Кум Горохівський до Боєць Показати IP 23 Грудня 2014 23:39
Сьогодні втік, а завтра вже не втече...
Таня до Кум Горохівський Показати IP 24 Грудня 2014 14:47
І шо ви йому зробите? В нього товариш Серветник і купа сбушників, мер, Івахів, Єримеєв і ще купа серйозних людей...
1111 до Боєць Показати IP 24 Грудня 2014 07:13
Так самі Єрему по новому вибрали
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2014 23:25
шин заготовити треба достатньо - тут треба щоб і на луцьктепло вистачило і на водоканал.
правдавчол Показати IP 23 Грудня 2014 23:58
Порийтесь в області, ця мразюка киричук ще з колісником по охотам і лісам нашим причетний. Киричук- це афіріст і шістка бадюків. Дійсно щіпач сумочок і альфонс старух. Зараз в рядах сепаратистів Єрємєєва і Івахіва з Мартиняком. Народ мочити треба цих негідників.
ех Показати IP 24 Грудня 2014 00:22
Директора каструвати,бухгалтершу на шару
Діло Показати IP 24 Грудня 2014 01:33
Добре діло робите вимагаючи свою зарплату але що тут робить данильчук пишу з маленької
око до Діло Показати IP 24 Грудня 2014 05:40
он в отличии от трусливых местных *патриотов* постоянно поддерживает коллектив в борьбе с ворами захватившими власть на предприятии, и люди его поддерживают. ибо не словом а делом познается человек
ВОНО Показати IP 24 Грудня 2014 05:47
любі мої !!! покричали пошуміли і досить, пора почати працювати! ви вже давненько бунтуєте, а результату нема! значить правда не на вашій стороні! змиріться і виконуйте законні вимоги керівництва, доки не розвалили підприємство вщент своїми вибриками
ВОНО Показати IP 24 Грудня 2014 06:10
всіх присутніх на так званих зборах потрібно виключити з профспілки, а згодом скоротити, бо це лінтяї та дармоїди котрі в важкий для держави час розгойдують, і так не легку, ситуацію в теплоенергетиці
Кум до ВОНО Показати IP 24 Грудня 2014 14:00
Воно і є г--нр холюйске.
Хлоп Показати IP 24 Грудня 2014 06:22
Цьому колективу треба Данильчука керiником! Куди дивиться Романюк?
тётя Соня до Хлоп Показати IP 24 Грудня 2014 09:03
А шо таки Данильчук чего то смыслит в теплоєнергетике ы в управлении бизнесом. Не смешите мои тапки.
Анонім до тётя Соня Показати IP 24 Грудня 2014 12:17
Вже Пашуля правим сектором накерував ! І результат не забарився..... Розклад зрозумілий - Федотова на місце Киричука, Нелічка замість Козачек, А Павлусь щоб кришував - от тоді заживемо.
Изя Шнеерзон Показати IP 24 Грудня 2014 06:32
В счет оплаты поставленных и неоплаченных ранее объемов газа "Нафтогаз" Украины перечислил "Газпрому" 1,65 миллиардов долларов, сообщает .Таким образом, выполняя Брюссельские договоренности, украинская сторона двумя траншами выплатила 3,1 миллиарда долларов, рассчитавшись за 11,5 миллиарда кубических метров газа, поставленного в ноябре-декабре 2013 года и апреле-июне 2014 года. Первый платеж в размере 1,45 миллиарда долларов "Нафтогаз" перечислил "Газпрому" 4 ноября. В начале декабря украинская сторона также внесла предоплату на декабрьские поставки.
Романук Показати IP 24 Грудня 2014 06:48
Нам пох....., шо ви там піз....!!!!
Калима Показати IP 24 Грудня 2014 07:27
Спиною чую, що буде продовження і люди переможуть!Головне в новорічних святах не розчинитись.Не злазити з романюка.
ВОНО Показати IP 24 Грудня 2014 07:48
шо за гейропейський підхід до вирішення справи?
voliynianka до ВОНО Показати IP 24 Грудня 2014 08:50
ВОНО, іди туди, де тобі і місце - у ПАРАШУ(нужник)!!! Смердиш так, що через монітор відчувається!
Анонім Показати IP 24 Грудня 2014 08:50
кирильчук побіг на волиньпост давати галі падалко інтервю, а паша уже спить і бачить себе на його місці. видно мало приватизував під час майцдану? квартира біля ода, бурштин... про що там ще розказують? не зря ж ярош нагнав його. тре десь прилаштуватися
Лучанин08 Показати IP 24 Грудня 2014 09:03
Женіть в шию континіумівських халуїв з комунального підприємства, потім Романюка, з Єремєєвим
олег Показати IP 24 Грудня 2014 09:23
гаВОНО є гаВОНО.Але ж,гляньте,як вони з людьми розмовляють.Через губу,щоки понадували.Люди борітеся-поборете.Громада вас підтримає.
Анонім до олег Показати IP 24 Грудня 2014 12:00
а ти часом не міхальчук мастєр який рветься до власті над людьми простими то чому ти ховаєсся за спинами своїх людей ти ж крім компютєра і жрать нічого не вмієш хіба не так
до воно Показати IP 24 Грудня 2014 09:39
Працював я у цьому підприємстві.Це кубло корупції,злодіїів,брехунів і бандитів. Там не маєш права слова скаати, треба пахати на них і ми пахали на їх дачах.А,якщо посмів слова проти сказати проти найменшого холуя,то знищив зразу.Якщо так не міг звільнити,то на атестації звільняв без попередження. Я з 6 розрядом прийшов із заводу, а вони мене нищили, я не привик до такого беззаконня,бо на заводі такого не було.А ти видно з цих злодюг,знущаєшся з простого люду.Та візьміть їх за ноги і викиньте як паршивих собак,накраденого ви не забере тільки Бог їх покарає, а викинути можете.
Волинь Показати IP 24 Грудня 2014 19:26
Романюк (міський голова) сприяв тому, що банда єремеєва-фірташа розкрадає Луцьктепло, Луцькводоканал, два великі підприємства Луцька, де крутяться щодня великі гроші. Потрібно гнати тих паразитів з міста. Слава Україні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus