USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук у Ківерцях відкрив поліклініку-довгобуд. ФОТО

31 Грудня 2010 11:29
В містечку Ківерці Волинської області 30 грудня відкрили поліклінічне відділення центральної районної лікарні.

Про це повідомили у Ківецівській райдержадміністрації.

Будівництво поліклінічного відділення розпочалося ще у 1991 році.

Перша черга цього об’єкту відкрита в 1996 році, що дало можливість хоч якимсь чином розвантажити старе приміщення поліклініки.

За цей час будівництво то велось, то припинялось. Особливо активно воно велось в останні роки, - зазначають у Ківерцівській ОДА.

Нововідкрита медична установа має 4 поверхи та розрахована на 600 відвідувань у день.

Участь к відкритті поліклініки брали голова облдержадміністрації Борис Клімчук, голова обласної ради Володимир Войтович, голова райдержадміністрації Леонтій Кричкевич, та голова районної ради Михайло Марчук.

Борис Клімчук зазначив, що з районного бюджету на придбання медичного обладнання буде виділено 420 тисяч гривень. Після чого подарував хірургічний стіл з пультом управління.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 31 Грудня 2010 11:58
"Після чого подарував хірургічний стіл з пультом управління." - от себя лично подарил? Купил на сэкономленные деньги, которые от жены закосил? Бред ведь, а его публикуют.
дідо Показати IP 31 Грудня 2010 12:31
СОВОК ПРОДОВЖУЄТЬСЯ...ЧИНУША РОЗДАЄ ПОДАРКИ ЗА ДЕРЖАВНІ ГРОШІ ЯК СВОЇ ОСОБИСТІ...
йован Показати IP 1 Січня 2011 00:52
акт державноікомісіі не підписано.В ківерцях потрібно збудувати маленьку тюрьму.Не вспіли здати лікарню, як вже розкрадають.Не вспіли почати каналізацію по Незалежності, як вкрали засувку 250 кг вагою. Спочатку тюрьму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus