USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук побажав волинянам «щенячої віри». ФОТО

21 Серпня 2010 13:10
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк та голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 21 серпня в честь Дня незалежності України нагородили актив області цінними подарунками та подяками.
Пам’ятні медалі від Клімчука та годинники від Грицюка отримали представники різних галузей та професій : аграрії, освітяни, медики, фінансисти, податківці, касири та держслужбовці.
Вітаючи присутніх з Днем незалежності, Анатолій Грицюк зазначив, що це державне свято українці виборювали протягом багатьох століть і ціною тисяч жертв. Саме тому сучасникам варто вберегти і цінувати незалежність України, яка вже є 19 років поспіль.

Борис Клімчук у вітальному слові зазначив, що жити в країні «далі буде нормально, ліпше, зрозуміліше, бо так повинно бути».

Він сказав, що зі статусу юніора Україна на 19 році незалежності виходить у доросле життя. Тому головним критерієм успіху для держави повинна стати праця кожного громадянина. Губернатор порівняв, що завдяки цьому державі вдасться пересісти з «Запорожця», що має невеликі можливості на «маленького Фордика», який оснащений автоматичною коробкою передач.
Наостанок Борис Клімчук побажав присутнім оптимізму і «безмежно щенячої віри» аби реалізувати усе задумане.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Союзник Показати IP 21 Серпня 2010 17:32
Клім уже стібається з підлеглих як хоче, але яка роль при Клімі Грицюка? Лакузи? Не можна ж до цих пір бути головою колгоспу при секретарі горкому партії.
за Показати IP 21 Серпня 2010 18:45
Грицюк сам при собі - бо голова облради. А скоро стане мером.
не вірю Показати IP 22 Серпня 2010 09:45
Він що , вже геть хворий на голову? Ми йому що, сліпі щенята, які будкть вірити цій бандюківській владі? Вже всіх за бидло має. На фіг його
Спостерігач Показати IP 22 Серпня 2010 09:56
Потрібно віддати належне Грицюку - він хоч не меле всілякі дурниці як Клімчук, не повчає пресу як треба писати, лікарів як треба лікувати, військових як треба воювати, сантехніків як треба ремонтувати каналізацію.
паша до Спостерігач Показати IP 31 Серпня 2010 13:25
Грицюк, взагалі, людина діла, на всякі дурні розмови у нього просто не вистачає часу, бо він займається корисними справами для нашої області.
панянка Показати IP 22 Серпня 2010 10:41
ну Грицюк хоч сам по собі добра людина,мо коли шось смішне і скаже...а от Клімчук ну наглий до безпредєла, така видимість ділового а насправді ХАМ!
Джек Показати IP 22 Серпня 2010 13:09
а попробував би Грицюк щось коментувати, господар в області хто? Правильно, Петрович. О тож бо.
грінпіс луцьк Показати IP 22 Серпня 2010 16:45
удав приручив тушканчика,щоб у сімейному фотоальбомі з"явилася нова досі нікому не знайома тваринка,яка раніше класифікувалася з роду орлиних а тепер па---цюкових.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus