USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук вимагає від міських шкіл душові кабіни

1 Вересня 2011 12:16
Школи міст Волині, зокрема, Луцька, Ковеля, Нововолинська, Володимир-Волинська зобов’язані вже за півтора місяці забезпечити облаштування у спортивних залах шкіл душові кабіни.

Про відповідну вимогу, по якій нині готується розпорядження, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 1 вересня.

«Всі директори луцьких шкіл, і ковельських, і нововолинських і всіх міських шкіл отримують свіжі приписи. До 15 жовтня відновити роботу шкільних кімнат в спортивних залах. Інакше закриваємо спортивні зали», - зазначив Борис Клімчук.

«Цій школі (НВК №9, - «ВН») я допоможу, ще одній, другій третій. Решта – батьки допоможуть. Відновлять», - додав губернатор, перебуваючи у дев"ятій школі Луцька з нагоди свята Першого дзвоника.

«Просто розумієте, дівчинка – молода жінка, спортзал. Третій урок – я моделюю ситуацію – може навіть четвертий, п’ятий, факультативи, вона мусить прийняти душ. Полотенце з собою принесе і гель. Там мусить бути тепла вода», - вказав голова облдержадміністрації.

Що ж до вимоги усі школи Волині обладнати санітарними кімнатами всередині приміщення, то Клімчук повідомив, що робота поки не доведена до кінця.

«100 відсотків необхідних санітарних кімнат немає. Ми топаємо до цього. Бо є ж школи пристосовані до цього,а є школи з пічним опаленням. Є у нас все», - сказав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Manhattan Показати IP 1 Вересня 2011 12:20
Борису Петровичу на стіл інформацію як "регіональний"уряд обділив луцькі школи і скільки грошей виділяється на харчування у порівнянні з донецькими, луганськими школами, тоді питання з душовими кабінами швидко відпаде, або змусить почесати свою сиву бороду.
Семен Показати IP 1 Вересня 2011 13:10
Секс нужно преподавать - вот зачем душ!
:} Показати IP 1 Вересня 2011 14:21
Душ - це щоб козлятиною не пахнути! Це нормально і вже давно мало б бути звичним явищем, як і теплоий туалет
вчитель Показати IP 1 Вересня 2011 14:29
це нормально- в класі після уроку фізкультури від "ароматів" перебитих дезодорантами і недорогим парфумом можна задихнутися- і діти не винні у цьому.
ТТ Показати IP 1 Вересня 2011 16:00
Цікаво на скільки кабінок буде той душ, бо якщо в класах по 20-25 дітей, то як вони встигнуть за перерву прийняти той душ, обсушитись (сушилки-фени повинні бути обов"язково), щоб не бігали з мокрим волоссям,в осінньо-зимовий період по холоду, а весною на протягах. Булоб ідеально уроки фізкультури ставити останніми в розкладі. І ще мені сподобалось "Батьки допоможуть", да дістали вже, у тих батьків що гаманці бездонні, чи як?
учень Показати IP 1 Вересня 2011 16:42
Рушник,гель,резинові капці,спортивний костюм,кросівки,а ще підручники і зошити.І з якими це торбами потрібно буде йти до школи?
Юра кредитчик до учень Показати IP 1 Вересня 2011 17:55
"Батьки допоможуть" (с)
Лучанка Показати IP 1 Вересня 2011 18:27
Чесне слово... Ті діти і так в нас "ледь живі", а ще їм пакети потр. брати, це добре,що у 21 гімназії, в 4 гімназії, в 1 школі, в 18 гімназії, в 14 гімназії ще більш-менш є заможніх батьків достатньо, які своїх дітей на авто додому забиратимуть,а у ін. школах як? Батьки зарплат не отримують, а з ни ще здиратимуть?! А Б. Клімчук не задумувався над цим?! Потрібно, але на це потрібно багато коштів, потрібно кабінок мінімум 5-7, перерви робити більшими, шафи учням надавати, як закордоном,щоб речі спокійно могли залишати,а то "чують дзвін,а не знають де він"!!! Чесно слово!!!
о Показати IP 2 Вересня 2011 15:01
"шафи учням надавати, як закордоном,щоб речі спокійно могли залишати" Оце точно! Щоб прийшли, залишили і закрили на ключ, а не тягались з ними півдня, і ніхто ні за що ніколи не відповідає, якщо щось пропало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus