USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук закликає купувати котли у виробника

5 Червня 2012 14:42
Приблизно 30 об’єктів в селах Волині штибу дитячих садків, шкіл, клубів обладнають котлами, які працюють на альтернативному паливі, вже до серпня.
Місцеву владу закликають купувати устаткування у виробника, а не в посередників.

Про це йшлося 5 травня під час наради в облдержадміністрації.

Директор ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолій Понікарчук розповів, що в 4 районах області 30 об’єктів оснастять котлами, які працюють на твердому паливі. Він додав, що з державного бюджету на обладнання виділили 3,8 мільйона гривень. «А в загальному - з мережами, з дахами, утопленням, получається 6,8 мільйона», - повідомив він.

Очільник Ковельської РДА Іван Смітюх стверджує, що перелік об’єктів сформовано «дещо спонтанно». Мовляв, не всюди погодили з місцевою владою обсяги проведених робіт, а на клуб в селі Жмудче виділяють замало грошей.

Натомість голова Волинської ОДА Борис Клімчук висловив переконання, що до серпня заплановані роботи завершать. Водночас він розказав, що в Ратнівському районі котли на альтернативному паливі закупляли за завищеними цінами.

«Два роки тому куплені, але боялися ставити, щоб не показувати їх ціну. Там твоя ціна помножена в два рази», - звернувся він до Понікарчука.

Голова ОДА наголосив, що купляти котли потрібно лише у виробника. Мовляв, не варто працювати через посередників з Рівненської чи Львівської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Знаючий Показати IP 5 Червня 2012 14:45
А виробники посередникам роблять знижки такі, що у виробника дорожче ніж у посередника!
Pavel до Знаючий Показати IP 5 Червня 2012 23:20
Так то воно так, але як не крути ціни по яких закупляють дорожчі ніж у будь-якому магазині. Відкати в цій країні вже відміняти починають? НЄВЄРЮ!
дідо Показати IP 5 Червня 2012 17:39
Колись Клімчук заставляв купляти луцьку горілку, тепер на заводі виявили розкрадання на мільйони.
XLX до дідо Показати IP 6 Червня 2012 12:30
Коли керівництво "наше" було, можно-було і "заставляти" щоб акциз в області був! А коли данецкие прийшли... от і пішли розкрадання! Не меліть дурнечу якщо не знаєте!!!
більше знаючий Показати IP 5 Червня 2012 19:13
Брехня!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus