USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук звелів Романюку зайнятися ЛПЕ

6 Липня 2011 09:00
У Волинській держадміністрації не бачать підстав для того, аби Луцьке підприємство електротранспорту і далі було в «чорному списку» зарплатних боржників – кажуть, що там треба «робити економіку».

Так висловився голова Волинської ОДА Борис Клімчук в ході обласної селекторної наради у вівторок, 5 липня.

Як повідомив заступник губернатора Едуард Стоєв, зарплатний борг на ЛПЕ нині складає понад 1,4 мільйона гривень. Проте цьогоріч з держбюджету на ЛПЕ надійшло 6 мільйонів гривень цільової дотації на транспортні перевезення пільгових категорій населення.

«Микола Ярославович (Микола Романюк – луцький міський голова, «ВН»), період пільговий мій до мерії має закінчуватись уже. Приймайте рішення. Це комунальне підприємство Луцької міської ради. Приймайте рішення», – звернувся Клімчук до луцького мера.

«Держава розраховується. Держава працює в рамках бюджетного розпису. Як часікі держава зараз працює. Будьте любєзні. Немає у нас зривів і несистемного фінансування. День в день. Тютілька в тютільку. У вас немає сьогодні ніяких аргументів для того, щоб не робить економіку цього підприємства», – сказав губернатор Романюку.

«Це доручення. Ми його випишем. Будь ласка, Микола Ярославович, починайте займатися підприємством», – розпорядився голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучано Показати IP 6 Липня 2011 10:52
"А Миколка зарюмсав, розтер пальцями соплі і сльози по личику і похнюплено пішов геть".
Українець до Лучано Показати IP 6 Липня 2011 11:46
Це селекторна нарада,нікуди ніхто не ходив.
Лучано2 до Українець Показати IP 6 Липня 2011 11:55
А "здогадливий" Українець мало того шо не доганяє жартів, то ще й не в курсі, що Романюк ФІЗИЧНО присутній на селекторах Клімчука )))
777 Показати IP 6 Липня 2011 12:06
Хто народний обранець? Хто мер? Я не врубаюсь!
сторонній Показати IP 6 Липня 2011 12:07
що може зробити цей клоун,а не мер ,коли всі кадри йому нав'язані профільними заступниками,просто треба шукати,кому вигідно,що ЛПЕ і надалі було в ж..і.хоча б для того,щоб лучани знали,кого і для чого вибирали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus