USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Клімчуку погрожують голодуванням і рок-концертом під вікнами

20 Липня 2010 14:52
Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Микола Зайченко, ігноруючи рішення депутатів обласної ради, заявив, що управління не буде фінансувати фестиваль альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат-2010»

Про це 20 липня розповів оргкомітет фестивалю у листі до голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

«30 червня, на черговій сесії Волинської обласної ради, депутат облради та керівник оргкомітету з проведення фестивалю Ігор Гузь озвучив потребу у фінансовій підтримці з боку влади даного заходу, ідейна унікальність якого актуальна не лише для нашого регіону, але і для України загалом», – йдеться у листі.

Депутати тоді прийняли рішення виділити з коштів управління у справах сім’ї, молоді та спорту суму 40 тисяч гривень для проведення «Бандерштату-2010».

«14 липня була проведена зустріч членів оргкомітету з головою управління у справах сім’ї, молоді та спорту Зайченком Миколою Олександровичем, який ігноруючи рішення депутатів обласної ради заявив, що фінансувати фестиваль управління не буде», – запевняють «бандерштатівці».

«Закликаємо Вас, Борисе Петровичу, вплинути відповідним чином на вирішення даного питання, не давши зірвати унікальний для України фестиваль, який став за останні роки однією з найцікавіших візитних карток нашого регіону», – йдеться у листі оргкомітету.

«Зміна політичної влади не має позначитися на ставленні волинської влади до принципового для волинян питання національної честі та гідності», – наголошують вони.

«У випадку відсутності підтримки облдержадміністрацією фестивалю оргкомітет вдасться до наступних дій: вимога звільнення із своєї посади Зайченка М.О. та організація піар-кампанії серед лучан «Геть Зайченка від влади!», організація одноденного голодування прихильників фестивалю під стінами ОДА; подання заявки на проведення «Бандерштату» на Київському майдані», – пише оргкомітет «Бандерштату-2010» і додає, що «сподіваємося на підтримку та розуміння» Бориса Клімчука.

Довідково:

У травні 2010 року в м. Луцьку стартувала підготовка до всеукраїнського музичного фестивалю «Бандерштат-2010», який цьогоріч відбудеться в останній місяць літа та триватиме протягом двох днів, з 7 по 8 серпня, на території Музею сільського господарства Волині в Рокинях. Організатор фестивалю - молодіжна організація «Національний Альянс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
влада розуму Показати IP 20 Липня 2010 15:16
Будете голодувати-матимете виразку.А на заборонений рок-шабаш є протиотрута- ЗМОП"БЕРКУТ"
Exaboto до влада розуму Показати IP 21 Липня 2010 11:39
рок-шабаш :)). Поміняй нік на "маразм мною авладєл".
Exaboto до влада розуму Показати IP 21 Липня 2010 11:43
це ви там в міськ-обл раді і є шабаш. НЄЧІСТЬ.
Крук Показати IP 20 Липня 2010 15:34
Обовязково прийду і підтримаю наш рідний фестиваль. Ще й приведу з собою масу своїх друзів, які відпочивають вже два роки поспіль на ньому. те що робить влада не вписується в жодні рамки.. ГАНЬБА
Лучанин Показати IP 20 Липня 2010 15:37
Та провести фестиваль під стінами ОДА НЕОБХІДНО! Нехай наша "еліта" хоч нормальну музику послухає. Вони ж невно крім "Бутирки" і Круга нічого не чули.
Прихильник Показати IP 20 Липня 2010 15:37
Гузь і підгузники трухануть вмістом. Єх благодатна пора для піара!!!
rusych Показати IP 20 Липня 2010 15:42
От пристосуванці! Минулого року управління сім,ї, молоді та спорту з радістю фінансувало "Бандерштат"! А цього року що вже не актуально? Та просто влада помінялась - Президент української музики не слухає, от і місцеві чиновники орієнтуються на нього
Александр до rusych Показати IP 20 Липня 2010 21:45
Тот , кто УПРАВЛЯЕТ волынскими семьями и молодежью , зажал бабло - наверное , будут строить памятник выдающемуся украинскому поэту Антіну Павловичу Чєхову - любимому литератору Федоровича.
rusych до Александр Показати IP 21 Липня 2010 11:50
я думаю бабло пустять на кориснішу справу. Будуть вирубувати ялинки, аби хтось не сплів з неї вінок і не підсунув Гаранту.
Тін Показати IP 20 Липня 2010 15:44
як це так???? що за позиції влади? коли буде треба не тліьки голодування робитимемо! ми з вами, Бандерштат!
Тріша Показати IP 20 Липня 2010 15:58
я в шоці від дій влади... фестиваль реально візитка області, до мене приїздять в гості наф ест з трьох українських областей рідня.. дві з яких на сході... я х хотіла спитати дивлячись в очі Клімчуку - як він забирає в нас право на БАНДЕРШТАТ?
xMarynka Показати IP 20 Липня 2010 16:01
задовбала ця влада! не можуть самі нічого толком зробити, то хоч би не заважали нормальним людям нормальні речі проводити!!!
Марта Показати IP 20 Липня 2010 16:01
Хлопці, який Бандершат? Вибори на носі...
VSC Показати IP 20 Липня 2010 16:48
О чем треп, ребята. Все желающие, скинулись по паре-тройке сотен гривен и организовали себе фестиваль. Зачем вам поддержка это антиукраинской власти?
rusych до VSC Показати IP 20 Липня 2010 18:42
За таким принципом завтра влада скаже тобі "чоловіче, тобі не можна на цьому озері плавати, скинься по пару гривень і їдь кудись подальше", або заборонить на автомобілі по вулицях міста їздити, бо твій ланос заважає його джипу. Скинься по пару гривень і їдь жити в інше місто чи іншу країну. Суть влади виконувати роботу на користь громадян, в тому числі і організувати відпочинок. А люди все роблять самі, але гроші дати немає. А на заходи фонду "Рідна Волинь" гроші є?
VSC до rusych Показати IP 20 Липня 2010 19:05
Я давно так и делаю. Что мне надо - просто покупаю. Я ничего не даю власти, и от нее ничего не требую.
rusych до VSC Показати IP 20 Липня 2010 20:01
Проблєма в тому що більшість населення не має змоги все купувати. Тай є речі які неможливо купити. тим що ми терпимо від влади всі її забаганки вона користується. і завтра не буде питати тебе даєш ти щось чи ні - прийде і забере
VSC до rusych Показати IP 21 Липня 2010 17:31
А я не отдам. Не сомневайтесь. Да, и аналогии у Вас странные.
stadt Показати IP 20 Липня 2010 18:45
Так попросіть Клімчука, а раптом допоможе з фонду!? :)
rusych до stadt Показати IP 20 Липня 2010 20:03
ага. той що поможе :) Його фонд активізується лише тоді коли вибори світять
рінат Показати IP 21 Липня 2010 21:12
даний шабаш підГУЗНИКІВ-РОЗВОД МАЛОЛІТОК НА ТЕМУ"ПАТРІОТИЗМ".МАРТИНЮК ЯК ЗАВЖДИ НЕ РОЗРАХУЄТЬСЯ НІзКИМ,А "ДУЧЕ" ГУЗЬ ПІД ШУМОК ЗДЕРЕ УСПІШНО БАБЛО ДЛЯ СВОЄЇ МОЛОДОЇ СІМЇ.ШАНОВНІ МЕЦЕНАТИ! НЕ ФІНАНСУЙТЕ РАДИКАЛЬНИХ КИДАЛ!
Бандерштатівець Показати IP 22 Липня 2010 15:08
Народ про що ми дискутуємо фестиваль відбудеться за будь - яких розкладів і це факт, а ви шановні уйо...бки які те і вмієте робити що писати, вийдіть на вулицю чи прийдіть до нас і скажіть що ви про нас думаєте прямо і відкрито, я впевнений що кожен із вас буде лабати під Тартака та інші українські гурти. Але і зависливі Ви ... на Волині відбувається один масовий фестиваль за рік і його проводить Гузь та НА, а якби ці хлопці сказали нахолеру нам цей гіморой то і того фестиваля ми б не бачили як своїх вух чи я не правий. Хто із Вас чітко чимось займається в цьому напрямку та ніхто ви просто всі .... БИДЛО. Слава Україні!!! Слава Гузю!!! БАНДЕРШТАТУ БУТИ!!!
соня Показати IP 23 Липня 2010 09:23
справжні дівчата не хочуть БАНДЕРШТАТА!
вітас Показати IP 23 Липня 2010 09:26
КОМУ-КОМУ СЛАВА?ДУПІ УКРАЇНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ ,СЕБТО ГУЗЮ,ЯКОМУ В БІЛОРУСІ ВІДБИЛИ ОСТАННІ МІЗКИ?
НЕБАРИГА Показати IP 23 Липня 2010 09:53
А совість є-20 гривень з душі за добу за право поставити свій намет?ВИДНО ГУЗЬ НАТРЕНОВАНИЙ НА ДЕПУТАТСЬКОМУ ДЕРИБАНІ? А ПОДАТКИ З ПРИБУТКУ, А КАСОВА КНИГА? ЯКІ ТАМ! ФЕСТ ОФОРМЛЕНИЙ НА МАРТИНЮКА,ЯКОГО ЯК ПЛАТНИКА ПОДАТКІВ НЕ ІСНУЄ! А ТОРГІВЛЯ У НАМЕТАХ?САН СТАНЦІЯ ТАК ВЗУЄ,ЩО НА РОКІВ 10 ЗАБУДЕТЕ ПРО ЦЕЙ АЛКО_І НАРКО - БАРДАК!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus