USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімкін спрогнозував, коли Україна отримає безвізовий режим

13 Листопада 2015 12:01
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін прогнозує, що Україна може отримати безвізовий режим протягом декількох місяців після ухвалення відповідного рішення з боку Європейської комісії та Європейської Ради. Про це він сказав під час години запитань до уряду в парламенті, - повідомляє УНН.

“Якщо 15 грудня, як ми всі сподіваємось, у нас буде в основному позитивна доповідь, яка дозволить нам рухатись до технічних та практичних моментів отримання безвізового режиму, тоді почне готуватись рішення спочатку Європейської комісії, а потім Європейської ради. Одночасно ЄК додатково має подивитись що, все, що прийняте... працює і тоді безвізовий режим буде наданий відповідним чином”, — зазначив Павло Клімкін.

ЧИТАТИ ЩЕ: РАДА ПІДТРИМАЛА АНТИДИСКРИМІНАЦІЮ, ЩО ПОТРІБНА ДЛЯ СКАСУВАННЯ ВІЗ

В той же час він відзначив, що точно не може окреслити часові рамки. “Але є реальні шанси, що ми його отримаємо протягом приблизно місяців після відповідного рішення Європейської Комісії та Європейської Ради. Це може бути два місяці, це може бути три місяці, залежно від того, які рамки будуть вибрані”, — зауважив міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 12:22
..тобто ніколи!
Анонім до Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 13:27
"КЛІМКІН СПРОГНОЗУВАВ" те, що було відоме ще при Янику. А дал по твоєму тексту.
Тетяна Показати IP 13 Листопада 2015 12:33
)))))))))))))) а нашо та безвізова система потрібна, зі сторони Європи біжанці ще в Україну поїдуть! Правда шо робитимуть в Україні неясно.
Тетяні до Тетяна Показати IP 13 Листопада 2015 13:12
так зі сторони Європи зараз і є безвізовий режим, їм ніяких віз і не потрібно
Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 13:41
Нострадамус віддихає в порівнянні з Клімкіним. А як не збудеться,то що?Клімкін вибачиться перед народом і подасть у відставку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus