USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

ЄС хоче скасувати візи для українців

7 Березня 2014 15:07
Підписання політичної частини Угоди про асоціацію з Європейським Союзом відкриє шлях для України до безвізового режиму з країнами Європи. Про це сьогодні заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Зі слів голови уряду, в найближчий час профільним міністрам буде дано розпорядження про негайне виконання плану дій щодо безвізового режиму з країнами-членами ЄС, інформує ТСН.

Разом з тим Арсеній Яценюк підтвердив слова німецького канцлера Ангели Меркель про те, що політична частина Угоди про асоціацію може бути підписана в найближчі кілька тижнів. На думку політика, досягнення конкретних кроків в напрямку європейської інтеграції України стане однією з головних перемог Майдану, адже "цього рішення чекала вся країна". Нагадаємо, що вчора учасники позапланового саміту Євросоюзу також схвалили виділення для України пакету фінансової допомоги в розмірі 15 мільярдів доларів, що буде надаватися в кілька етапів протягом наступних років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Lex Показати IP 7 Березня 2014 15:50
Когда же врать то перестанут
Vetal Показати IP 7 Березня 2014 16:02
Було б справді прекрасно, якби це б відбулося!
Лучанин Показати IP 7 Березня 2014 16:06
Скасування віз для українців планується в порядку компенсації за відмову допомогти відстояти суверенність і недоторканість кордонів України.
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 16:12
це взагалі повна дупа шановні.Європа ніколи не скасує візи бо ТАКИХ! УКРАЇНЦІВ НЕ ПУСТЯТЬ ПРОСТО В ЄВРОПЕЙСЬКИХ КРАЇНАХ ВИСТАЧАЄ І СВОГО ПРАВОГО СЕКТОРУ.
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 16:31
от тебе точно не пустять. тобі місце в ліпінах
Ігор Показати IP 7 Березня 2014 16:40
Дійсно, "завдяки" придуркам з "Правого сектору" цього може не відбутися((
Отак от Показати IP 7 Березня 2014 17:20
Не бачити цього українцям ще дуже довго. Можу закластись. А от щодо асоціації, то так, звичайно. Вас продадуть ЄС. Яценюк і Ко.
Бульба Показати IP 7 Березня 2014 18:32
1) Согласно статье 43 Украина признается развивающейся страной, т.е. колонией. Украина признает свой колониальный статус. 2) Согласно статьям 461, 464 создается колониальная администрация. Специальный орган, куда разрешается входить нескольким представителям Украинской власти. Которые перенимают на себя законодательные полномочия по вопросам пошлин, импортных квот, транспорта и связи, налогообложения, предпринимательства, социальной политики, здравоохранения и образования. 3) Согласно статье 8, п.З и ст.24 договора Украина обязана ратифицировать и имплементировать Римский Устав Международного Криминального Суда. Любого гражданина Украины могут судить и для этого экстрадировать с территории Украины криминальные Европейские суды, за нарушение Европейского законодательства. 4) На внешние органы управления т.е. колониальную администрацию (Совет Ассоциации и Комитет Ассоциации) имеются указания снизить жизненный уровень в несколько раз, а дань в виде денег полученные от колонии - Украины конфисковать в пользу Европейского Союза и США.
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 19:40
Я цю обіцянку вже читаю тільки на цьому сайті раз пятий...а про гроші взагалі мовчу.... а якщо і відмінять то що??? У когось є гроші кататись в європу??? Для мене це б був привід утікти з цієї гр...ббаної країни від наших СПРАВЖНІХ УКРАЇНЦІВ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus