USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Клієнти банків пікетуватимуть Нацбанк і Секретаріат у день народження Ющенка

22 Лютого 2009 13:24
Представники 11 громадських організацій мають намір 23 лютого, у день народження Президента України Віктора Ющенка, провести під стінами Національного банку та Секретаріату Президента пікет. Про це розповів представник ОГО Захист Юрій Альмужний, – повідомляють 22 лютого «Волинські Новини».
Учасники пікету вимагатимуть від Нацбанку і комерційних банків підписання Меморандуму із вимогами видачі депозитів, а також забезпечення доступу до кредитування населення, заборони на підвищення ставок за кредитними договорами та встановлення виплати валютних кредитів за тим курсом, який був на момент підписання кредитного договору.
Як інформує Корреспондент, крім того, фізичні та юридичні особи вимагають розробки механізму кредитних канікул і можливості продовження кредитних договорів з банками.
Планується, що в пікеті братимуть участь і перевізники, які сьогодні мітингують на Окружній дорозі біля Києва. Також організатори роздали вже близько 160 тисяч листівок і чекають 23 лютого від 1 до 50 тисяч учасників, зокрема із регіонів.
Водночас, учасники пікету мають намір дати Нацбанку і комбанкам три дні на підписання Меморандуму. Якщо цього не відбудеться, то 13 березня організатори обіцяють знову зібрати на пікет клієнтів банків.
Як повідомлялося, підприємці пікетували Секретаріат Президента з вимогою скасувати рішення Київради щодо розміщення та системи надання дозволів на встановлення малих архітектурних форм (МАФів) і не допустити його підписання мером Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 22 Лютого 2009 14:57
пікетувальники помилились адресом, за критичний стан економіки 100%во відповідає кабмін на чолі з брехухою, а банки є лише наслідком-індикатором негараздів... бездіяльність та безграмотність кабміну у кризовий стан привели до плачевного стану України...
Вінстон Показати IP 23 Лютого 2009 10:44
Дідо рулить :)
Вінстон Показати IP 23 Лютого 2009 12:11
Дідо рулить :)
Анонім Показати IP 23 Лютого 2009 14:25
Дідо НЕ РУЛИТЬ, банківський бєспрєдєл кришується гарантом :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus