USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клопотання по «справі Москвича» Луцька міськрада скасувала. З третього разу

13 Травня 2009 18:26
Депутатам Луцької міської ради не вдалося подолати вето міського голови на рішення попередньої сесії від 29 квітня «Про розгляд Подання прокуратури м. Луцька щодо вжиття заходів до усунення причин і умов, що сприяли вчиненню злочину». Про це 13 травня інформує репортер «Волинських Новин».
 
На початку сесії Луцький міський голова Богдан Шиба рhtрозповів, чому призупинив попереднє рішення міськради. Після голосування виявилось, що вето градоначальника не подолане. За подолання проголосували лише 3 депутати. Натомість чотирнадцять обранців громади були проти, троє – утримались, а дев’ятеро – не голосували.
 
Після цього Богдан Шиба запропонував прийняти рішення «Про розгляд Подання прокуратури м. Луцька щодо вжиття заходів до усунення причин і умов, що сприяли вчиненню злочину», але вже без пункту, де йшлося про звернення до Апеляційного суду Волині з клопотанням про незалежне медичне освідчення стану здоров\'я пана Москвича. Власне, цей пункт у прийнятому на минулій сесії рішенні викликав вето градоначальника.
 
Богдан Шиба поставив такий проект рішення на голосування. Проте потрібної кількості голосів не виявилося - лише 20 обранців громади підтримали проект. Повторне голосування також не дало бажаних для міського голови результатів - 23 голоси «за». І лише з третьої спроби пройшов проект рішення, який пропонував пан Шиба. Його підтримали 24 депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus