USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Клуб Тимощука програв у фіналі Ліги Чемпіонів. ВІДЕО

20 Травня 2012 02:57
У фінальному матчі Ліги Чемпіонів мюнхенська «Баварія» програла лондонському «Челсі». Долю протистояння вирішили післяматчеві пенальті. В складі німецької команди всю гру на полі провів українець Анатолій Тимощук, який вийшов у стартовому складі.
Відеотрансляцію матчу 19 травня здійснював канал «1+1».
Ігрова та територіальна перевага більшу частину зустрічі була на боці «Баварії». Мюнхенці без проблем доходили до воріт «Челсі», але тривалий час не могли нічого вдіяти з обороною англійського клубу. Не допомогли навіть подані протягом основного часу матчу, кільканадцять кутових.
Натомість лондонці намагалися підловити суперника на контратаці.
Зрештою на 83-ій хвилині настирливість «Баварії» перетворилася в результат. Півзахисник Тоні Кроос навісив у карний «Челсі», а атакуючий хавбек Томас Мюллер відправив м’яча під перекладину – 1:0 на користь німців.
Здавалося, «Челсі» втратило шанси на перемогу. Однак бомбардир лондонців Дідьє Дрогба на 88-ій хвилині переламав хід поєдинку, забивши гол головою. Це дозволило перевести гру в додатковий час.
На 94-ій хвилині матчу Дрогба сфолив у власному карному проти півзахисника німців Франка Рібері. Голландець Ар’єн Роббен взявся бити пенальті, але вдарив не дуже добре і воротар Чех зумів відбити м’яча.
Попри бажання баварців забити, лондонцям вдалося вберегти свої ворота. Тож гра перейшла в післяматчеві пенальті.
У «футбольній лотереї» вправніше зіграли англійці. Натомість півзахисник «Баварії» Бастіан Шванштайгер влучив у штангу, а удар бомбардира Івіци Оліча потягнув Чех.
Таким чином, Анатолію Тимощуку не вдалося підняти над головою Кубок Чемпіонів. Нагадаємо, в 2003 році цей престижний трофей у складі італійського «Мілана» здобув Андрій Шевченко.
Баварія – Челсі 1:1 (по пенальті 3:4)
Голи: Мюллер, 83 - Дрогба, 88

Баварія: Нойєр - Лам, Тимощук, Боатенг, Контенто - Швайнштайгер, Кроос - Роббен, Мюллер (Ван Буйтен, 86), Рібері (Оліч, 97) - Гомес

Челсі: Чех - Босінгва, Кехілл, Давид Луїс, Коул - Мікель, Лампард - Калу (Торрес, 85), Мата, Бертранд (Малуда, 73) - Дрогба

Попередження:
Швайнштайгер - Коул, Луїс, Дрогба


Бавария - Челси. Голы+ пенальти по ezhihno
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дерек Чісора Показати IP 20 Травня 2012 09:50
Молодець Тимощук! Зробив все що міг.
1212 Показати IP 20 Травня 2012 10:14
Достойна перемога!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus