USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кличко-молодший боявся спорту і мріяв стати фельдшером

23 Січня 2010 12:43
Чемпіон світу за двома версіями у суперважкій вазі Володимир Кличко розповів, що став боксером випадково.
«Взагалі я хотів стати лікарем, фельдшером. У медичному технікумі сказали: нормально, ми тебе приймаємо, все чудово, але два роки треба працювати медбратом і тільки після цього можна починати вчитися на фельдшера. А я не хотів бути медбратом, я хотів одразу бути фельдшером! Це мене так зачепило! Я забрав документи з училища і вирішив зайнятися спортом. Тренери почали мені розповідати про всілякі перспективи. Я взагалі не розумів, про що вони говорять.
Спорту я просто боявся, боявся виходити на ринг. Це було для мене чуже. Але вирішальну роль відіграло те, що боксом займався мій брат, а я був такий повторялкін. Без брата я б стовідсотково став фельдшером. Чи вступив би в Суворовське училище, адже мій батько військовий» , – розповів Кличко-молодший. Нагадаємо, Чемпіон світу з боксу за версіями IBF і WBO у суперважкій вазі – 33-річний українець Володимир Кличко – повністю відновився після травми і має намір у 2010 році тричі вийти на ринг, – інформує Спорт сегодня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus