USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Мріяв стати актором та їздить під наркотиками: що відомо про підривника Любомльського суду

2 Вересня 2022 14:25
Андрій Шинаєв – один зі злочинців, які кинули гранату в приміщення Любомльського районного суду на Волині. Чоловік має дійсний статус фізичної особи-підприємця, раніше мріяв стати актором або ж моделлю. Також він любить їздити за кермом під наркотиками, про що йдеться в кількох судових провадженнях.

Відповідну інформацію про палія Інформаційному агентству Волинські Новини вдалося дізнатися з аналітичної системи YouControl.

Нагадаємо, 15 січня у Любомлі горіло приміщення районного суду. Як з’ясувалося згодом, пожежа трапилася через вибух гранати, яку кинули злочинці. Виконавців підпалу правоохоронці затримали по гарячих слідах. Ними виявилися жителі Миколаївщини Андрій Шинаєв та Іван Ануфрієв. Замовника підпалу правоохоронці також встановили, нині він у розшуку, але ім’я його не називають.

Нам вдалося встановити низку фактів про одного з паліїв – Андрія Григоровича Шинаєва. Окрім нинішньої справи про вибух Любомльському районному суді, Андрій Шинаєв фігурував в інших справах. Зокрема 14 червня 2018 року Шевченківський районний суд міста Києва оштрафував його за водіння у стані наркотичного сп’яніння. Через два місяці, 14 серпня, вже Дарницький районний суд міста Києва судив Андрія Шинаєва за вчинення ДТП. Через три роки, 18 серпня 2021 року, Корабельний суд міста Миколаєва судив чоловіка за вчинення ДТП у стані наркотичного сп’яніння.
Також з сайту YouControl вдалося дізнатися, що Андрій Шинаєв був керівником ТОВ «Шагріс» (Донецька область, місто Авдіївка, вулиця Комунальна, будинок 8). Фірма була зареєстрована 25 червня 2005 року, однак статус юридичної особи був припинений 25 листопада 2011 року через визнання її банкрутом. До слова, Андрій Шинаєв був одним із засновників, інша засновниця – Шинаєва Оксана Григорівна. Ймовірно, остання є сестрою Андрія Шинаєва.

Як зазначено у відомостях про компанію, адресою Андрія Шинаєва є місто Авдіївка у Донецькій області, вулиця Семашко, будинок 1, квартира 7.

Основним видом діяльності ТОВ «Шагріс» були різні види оптової торгівлі. Також підприємство займалося пранням, обробленням білизни та інших текстильних виробів, діяльністю ресторанів, посередництвом в торгівлі товарами широкого асортиментів, виробництвом меблів та гумових виробів.
Окрім того, Андрій Шинаєв є діючою фізичною особою-підприємцем , який займається роздрібною торгівлею залізними виробами, фарбами та склом. Дата реєстрації – 22 січня 2003 року. Однак, як помітно з вісімнадцяти виконавчих проваджень щодо боргів, п’ять з яких досі відкриті, підприємець з Андрія Шинаєва так собі, тому він вирішив податися в акторство та моделінг. До слова, в одній з анкет він вказав, що є добрим управлінцем.

Так, наприкінці листопада 2015 року Андрій Шинаєв зареєстрував свою анкету на сайті Acmodasi. Acmodasi – це найбільший ресурс із проведення кастингів через інтернет. Метою проєкту є допомога професійним акторам, моделям, танцюристам та співакам отримати гідну роботу у кращих проектах, а новачкам допомогти знайти своє покликання та проявити свої таланти.

Але, очевидно, мрія чоловіка про акторство та моделінг не здійснилася, бо на сайт він заходив ще два роки тому. У своїй анкеті Андрій Шинаєв вказував, що він є актором-початківцем, спеціалістом з моделінгу та танцюристом-початківцем.
Про себе він пише так: «Молодий, цілеспрямований, життєрадісний, з гарним почуттям гумору та здоровими амбіціями, настирливий та завзятий. Дуже не люблю несправедливість та брехню. Працьовитий, швидше за все, трудоголік. У минулому керівник підприємства сталевого та чавунного лиття, добрий управлінець. З юності брав участь у КВК, добре сходжуся з людьми (робота змушувала). За натурою, напевно, творча особистість, люблю спілкування з людьми, у яких є чому повчитися, зараз і сам навчаю людей (проводжу тренінги на різні теми). Життєве кредо – намагаюся жити так, щоб мій син не тільки мною пишався, а й хотів бути таким, як я (а в ідеалі, щоб став кращим за мене, тому з дитинства виховую чоловіком). Пройшов на власному досвіді школу виживання».

Своїм хобі Андрій Шинаєв вказав заняття спортом (футбол), створення шкіряних переплетів книг. Також він любить активний відпочинок на природі (риболовлю, полювання, походи з рюкзаком).

Ми намагалися знайти інформацію й про іншого фігуранта справи про вибух гранати у Любомльському районному судді Івана Ануфрієва, однак ні на сайті YouControl, ні у соцмережах відомостей про чоловіка немає.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 2 Вересня 2022 19:51
Мріяв, мріяв, мріяв... А став ніким. Банальним злочинцем за винагороду. За тридцять срібників. Звичка жити на широку ногу. Класичний приклад, як за одну мить можна перекреслити все своє життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus