USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кличко може змінити тренера

12 Грудня 2015 13:52
Колишній чемпіон світу Володимир Кличко імовірно змінить тренера для підготовки до матчу-реваншу з британцем Тайсоном Ф'юрі. Новим наставником українця може стати американець Вірджіл Гантер, - інформує «Газета».

Рішення поміняти тренера Джонатона Бенкса напрошується після бою Кличка-молодшого 29 листопада. Без кардинального внесення коректив у підготовку і тактичну різноманітність Володимир може зазнати ще однієї поразки від Ф'юрі. Можливо, розгромної.

Нагадаємо, що Володимир Кличко поступився Тайсону Ф’юрі за очками — 115:112, 115:112, 116:111.

Бенкс молодший на шість років від свого підопічного. Він - учень легендарного тренера Емануеля Стюарда, який помер три роки тому. Але є радше асистентом, а не тренером Кличка. Під час боїв давав інструкції боксеру, але за ними не було емоцій. А вони вкрай потрібні. Особливо у вирішальних ситуаціях. Варто пригадати настанови Стюарда перед 12 раундом бою Кличка з американцем Едді Чемберсом у 2010 році. Крик тренера завів українця, і він нокаутував суперника за лічені секунди до фінального гонгу.

Найбільш відомим учнем Вірджіла Гантера є Андре Ворд. Його 31-річного співвітчизника, який боксує у суперсередній вазі, вважають одним із найкращих боксерів у світі незалежно від вагової категорії. В рейтингу авторитетного американського журналу "Ринг" знаходиться на четвертому місці.

Серед тих, кого тренував Гантер, є такі відомі імена, як Амір Хан, Андре Берто, Абнер Марес і Деметріус Андраде. Усі відзначаються хорошою технікою, навченістю і боксерським інтелектом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
303 Показати IP 12 Грудня 2015 15:10
Кличко й сам не вірить у свою перемогу, йому не тренера а суперника поміняти б, на меншого, тоді мо й діло було б
тренер Показати IP 12 Грудня 2015 15:52
Боксером не можливо бути все життя і Кличку треба про це задуматись,а не тренера міняти,пора вже йому в політику!
124--- Показати IP 13 Грудня 2015 15:15
УКРАЇНА і Кличко - ПЕРЕМОЖЦІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus