USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рейтинг прогульників-депутатів Володимир-Волинської райради

6 Травня 2014 09:17
У Володимир-Волинській районній раді проаналізували, як депутати сесії та комісії відвідують. Відповідно, склали рейтинг найбільших прогульників. Характерно, що до нього потрапили найбагатші обранці та колишні керівники району.

Сьогодні у складі головного самоврядного органу краю - районної ради 42 депутати. Хоча на сесії постійно ходять трохи більше 30. Найбільше нехтують сесіями та не працюють у постійних депутатських комісіях 6 депутатів, які є постійними прогульниками, оскільки пропустили понад 20 пленарних засідань сесій.

Найбільше пленарних засідань 19 із 25 пропустила Валентина Недбало, обрана від ВО «Батьківщини». Основна причина, з якої вчителька П’ятиднівської школи не відвідує сесії – декретна відпустка. Таку ж кількість сесій – 19 - пропустив Сергій Луцюк, екс-перший заступник голови Володимир-Волинської РДА, обраний від Партії регіонів.

Другим «рекордсменом» із невідвідувань став Ярослав Дубась, котрий пропустив 18 пленарних засідань сесій. Він є Почесним жителем Володимир-Волинського району, оскільки керував ним довгий час, перебуваючи на посаді голови РДА. До ради Ярослав Дубась потрапив від партії «Наша Україна». Ще однин екс-керівник Володимир-Волинської РДА при «помаранчевих» Юрій Михалець пропустив 16 пленарних засідань сесій.

Цибуляний магнат, як його охрестила в одній із публікацій обласна газета, керівник одного з найпотужніших на Волині сільгосппідприємств «Агросвіт» Євген Шелепіна «прогуляв» 14 сесій Володимир-Волинської районної ради. Через хворобу 12 разів не брав участі у роботі районної ради ще один екс-голова РДА Михайло Веремчук.

Щодо роботи постійних депутатських комісій, то їх у Володимир-Волинській районній раді є п’ять. Показовим фактом байдужості обранців району до його життєдіяльності є те, що через відсутність кворуму депутатська комісія з питань сільського господарства не може зібратися на своє засідання з липня 2013 року.

Найкраще відвідують і працюють в комісії з депутатської етики начальник охоронної фірми ТзОВ «Феміда-інтер» Віктор Хиць та бухгалтер ПП «Європацукор» Марія Базилюк, котрі не пропустили жодного засідання. Жодного засідання комісії з питань планування бюджету не пропустила Людмила Копко, а найбільше «прогуляв» агроном ЗАТ «Агросвіт» Тарас Навроцький - чотири засідання з восьми. Усі вісім засідань комісії з питань промисловості і будівництва пропустив уже згаданий Сергій Луцюк, найкраще цю комісію відвідував Микола Супрунович – усі вісім засідань. Найбільш дисциплінованими виявилися депутати, котрі працюють в освітянській комісії усі вони в різний час мають лише по одному-двох «прогулах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
володимир Показати IP 6 Травня 2014 09:23
БАЧИЛИ ОЧІ КОГО ОБИРАЛИ?..
око Показати IP 6 Травня 2014 09:25
Для кого інформація? Всеодно затуркані виборці крім районки нічого не читають, і то кожен десятий.
абітурієнт до око Показати IP 6 Травня 2014 10:08
Розум завжди визначав буття. ..
район Показати IP 6 Травня 2014 09:27
І хто зробить висновки? Селюки проголосують знову за принципом: " хвайний хлопиць я за нього!"
місто до район Показати IP 6 Травня 2014 09:28
...або за голубого светра совість регіонам продадуть, можна і за парасольку
Небайдужий Показати IP 17 Травня 2014 16:30
Що, панове, майданівці, володимир-волинці, дочекались, що "папа" вам поліцая призначив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus